Drie vragen van lezers

Ik weet dat ik vorige week voornamelijk over slechts één onderwerp heb geschreven. Over uranium.

Het was ook de bedoeling om dat onderwerp met dit artikel van vrijdag af te sluiten. Maar we ontvingen afgelopen week drie vragen van lezers, waarvan ik vond dat ik ze met u moet delen.

Ik hoop dat u ze nuttig vindt. Hier komen ze:

1.
Als je uraniumaandelen koopt, moet je ze dan 7 jaar in bezit houden?
Absoluut niet!

Ik vertelde u vorige week dat het ontwikkelen/bouwen van een nieuwe uraniummijn 7-10 jaar duurt.

Vanaf het moment dat bedrijven dus weer durven investeren in uraniummijnen, zal de vraag nog minstens 7 jaar stijgen, terwijl het aanbod gelijk blijft of zelfs daalt.

Dat betekent minstens 7 jaar lang een zéér luxe situatie voor beleggers in uraniumaandelen.

Ik ben van plan om mijn uraniumaandelen vast te houden tot het moment dat ik over een aantal jaar berichten zie over nieuw geopende uraniummijnen. Dan weet ik dat het tijd wordt om te verkopen omdat dán het aanbod van uranium weer zal stijgen.

Maar uiteraard staat het iedereen vrij om eerder geheel of gedeeltelijk winst te nemen.

2. Hebben uraniumaandelen last van een dalende beurs?
Totaal niet.

De koersontwikkeling van uraniumaandelen staat volledig los van de beurs als geheel.

De vorige bull markt begon eind maart 2000. Precies op het moment dat de beurs haar daling inzette. Terwijl de beurs van maart 2000 tot maart 2003 fors daalde, deden de koersen van uraniumaandelen precies het omgekeerde.

Uraniumaandelen zijn daarmee, juist op dit moment, een ideale manier om wat diversificatie en bescherming in te bouwen.

3. Voor hoeveel geld moet ik uraniumaandelen kopen?
Dat bepaalt eenieder voor zichzelf.

We ontvingen onder meer een mail van iemand die een enorm bedrag in enkel en alleen uraniumaandelen wilde beleggen. Dat lijkt ons echter geen goed idee.

Onze mening is dat je nooit voor een te hoog bedrag in één type aandelen mag beleggen. Zodra je nerveus of ongeduldig wordt als koersen onverhoopt dalen of als het allemaal te lang duurt, zit je er met teveel geld in.

Dat geldt voor ieder type belegging. Als je zéér overtuigd bent van een belegging, steek je er wat meer geld in. Als je overtuiging wat minder is, steek je er wat minder geld in. Daar komt nog bij dat je op de weg omhoog altijd kunt bijkopen.

Voor de aandelen uit ons uraniumrapport geldt: zelfs als je voor slechts €1000 uraniumaandelen koopt, ga je een prachtige winst behalen.

Koersstijgingen van 3.000 tot 10.000 procent
Tijdens de vorige bull-markt (2000-2007) zagen we koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent.

Maar de situatie op de uranium-markt is nu véél extremer dan in 2001. Waardoor de komende bull markt ook veel heviger gaat zijn. Waardoor er deze keer zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

Inschrijving verlengd tot vandaag!
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Omdat we bovenstaande drie lezersvragen nog in deze nieuwsbrief met u wilden delen, is het ook logisch dat we u tot vandaag de mogelijkheid geven om het rapport nog te bestellen.

Na vandaag sluiten we de inschrijving echter definitief!

Dit is de kans van je leven!
Een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.
Alleen vandaag nog! Bestel hier het unieke uraniumrapport.