Hier hadden we nog geen rekening mee gehouden!

Deze week heb ik u verteld over de ongekende kansen die uraniumaandelen ons bieden.

Kernergie was de afgelopen jaren (vooral in de westerse wereld) totaal uit de gratie. In mijn artikel van dinsdag kunt u zien dat dit langzaam maar zeker aan het veranderen is.

Westerse autoriteiten, milieumensen en klimaatwetenschappers beginnen steeds meer te beseffen dat kernenergie hard nodig is om de in Parijs gemaakte klimaatafspraken te kunnen realiseren.

Met deze nieuwe ontwikkeling hadden wij tot nu toe totáál geen rekening gehouden!

Vraag naar energie blijft fors stijgen
Als je naar het plaatje hieronder kijkt, dan begrijp je direct hoe moeilijk het is om luchtvervuiling terug te dringen.

De totale vraag naar energie zal de komende jaren fors doorstijgen. Het EIA verwacht daarbij dat fossiele, luchtvervuilende brandstoffen zélfs over 20 jaar nog de absolute hoofdrol zullen spelen.

Kernenergie is (voorlopig) de enige oplossing
Alleen als kernenergie een grotere rol speelt, kan het verbruik van olie en steenkool enigszins worden teruggedrongen. Kan luchtvervuiling worden teruggedrongen.

Een nieuwe ontwikkeling kan daarbij helpen. Zie deze krantenkop van een paar dagen geleden.

Nieuw ontwikkelde, kleinere, veiligere en vooral goedkopere kernreactoren maken voor westerse landen de stap naar investeren in kernenergie kleiner.

Kunnen daardoor de komende jaren de vraag naar uranium nóg verder opdrijven.

Prijsstijging kan nóg heviger worden dan tot nu toe gedacht
Gisteren vertelde ik u al dat er voor uranium slechts twee scenario’s mogelijk zijn. Dat het 100% vast staat dat uraniumprijzen fors zullen stijgen.

Er zijn op dit moment 59 kerncentrales in aanbouw, terwjil er nog eens 160 op de tekentafel liggen. De vraag naar uranium zal dus fors stijgen. Terwijl het aanbod nog jarenlang zal stagneren of zelfs dalen.

Als de veranderende westerse houding straks leidt tot nieuwe investeringen in kernenergie, dan wordt de komende prijsstijging nóg heviger dan wij tot nu toe verwachtten.

Koersstijgingen van 3.000 tot 10.000 procent
Tijdens de vorige bull-markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent.

Maar de situatie op de uranium-markt is (vooral door Fukushima) nu veel extremer dan in 2001. Waardoor de komende bull markt ook veel heviger gaat zijn. En waardoor er zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

Alleen dit weekend nog!
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Alleen deze week geven we u de kans om het los te bestellen. Als de huidige koerstrend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bull-markt te profiteren.

Dit is de kans van je leven!
Een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.
Alleen dit weekend nog! Bestel hier het unieke uraniumrapport.