Een teken van enorme kracht

Vorige week heb ik u uitgebreid verteld over de enorme kansen die wij zien in uraniumaandelen. Wij verwachten de komende jaren zelfs hogere koerswinsten dan de 3200% die tijdens de vorige bull markt werd behaald.

Ik vertelde u ook dat koersen een forse stijging hadden ingezet.

10% verlies
Toen ik gistermiddag even de koersen checkte, stond het aandeel dat de afgelopen weken het sterkst was gestegen op ongeveer 10% verlies.

Niet leuk, maar wel een logische correctie na de zeer forse koersstijging van afgelopen weken.

In ieder geval trok ik gisteren de conclusie dat het feest voor de komende weken even voorbij is (is normaal, want niets gaat in een rechte lijn omhoog).

Als sneeuw voor de zon verdwenen
Toen ik vanmorgen ging bekijken hoeveel gisteren het definitieve dagverlies was, zag ik tot mijn verbazing dat die 10% koersverlies nog dezelfde dag als sneeuw voor de zon was verdwenen. En zelfs was omgezet in een kleine koerswinst!

Kopers springen er bij een koersdaling dus gelijk bovenop. Een indicatie van een enorm krachtige rally, waarbij beleggers blijkbaar te ongeduldig zijn om een normale correctie af te wachten.

De kans dat de koersstijging de komende maanden verder doorzet, is daarmee alleen maar groter geworden.

Inschrijving voor losse nummers van dit unieke rapport is nu definitief gesloten. Maar u kunt het nog wel (helemaal gratis!) in bezit krijgen door TopAandelen-abonnee te worden.

Iedere maand als allereerste
Als TopAandelen abonnee ontvangt u iedere maand als allereerste ons “Super Rendement Rapport”. Met daarin drie spotgoedkope aandelen van zéér goed presterende bedrijven.

Aandelen die een hoog lange termijn koerspotentieel hebben. Maar waarmee we ook voor 150% in slechts één jaar tijd gaan.

En bovendien pakt u nog het hierboven vermelde uranium rapport als gratis bonus rapport mee. Meldt u hier aan voor een TopAandelen-abonnement!