Storing website + nieuwe feiten

Afgelopen zondag was onze TopAandelen-website zowat de gehele dag niet bereikbaar door een storing, waardoor het ook de hele dag niet mogelijk was om het uranium rapport te bestellen.

Daarom hebben we besloten om de inschrijving voor het uranium rapport te verlengen tot vandaag.

Explosieve Japanse cocktail
Dat geeft me gelijk de gelegenheid om even terug te komen op dit artikel van afgelopen vrijdag, waarin ik u vertelde dat onze uranium aandelen vorige week fors zijn beginnen te stijgen. We weten nu iets meer over de concrete oorzaak.

Gisteren las ik in de Financial Times dat Japanse actiegroepen naar de rechter waren gestapt om de herstart van twee kerncentrales in Kagoshima te blokkeren. De rechter gaf de actievoerders vorige week ongelijk.

Japan produceert vanaf juni weer officieel kernenergie

Hierdoor zullen de eerste twee Japanse kerncentrales
waarschijnlijk al binnen twee maanden operationeel zijn. Een zéér belangrijke en concrete stap. Want als de eerste twee schapen over de dam zijn, volgen automatisch ook die andere 48.

Daarnaast schrijft de Financial Times (terecht) dat Japan haar kerncentrales wel MOET opstarten. Het land heeft geen eigen grondstoffen voor energie én Japan’s financiële positie is zó dramatisch, dat het onnodige import van olie, steenkool en gas tegen iedere prijs moet vermijden.

Voeg daar aan toe het bericht dat kredietbeoordelaar Fitch gisteren een downgrade uitdeelde aan Japan én het bericht dat de BoJ haar economische groeiverwachting neerwaarts moet bijstellen, en je hebt een explosieve Japanse cocktail.

Japanse cocktail + media aandacht = stijgende koersen
Premier Shinzo Abe moet ervoor zorgen dat hij ook die andere 48 kerncentrales zo snel mogelijk kan herstarten, want iedere Yen die hij nu moet spenderen aan het importeren van energie is er in Japan’s precaire situatie één teveel.

Het is deze explosieve Japanse cocktail én de grotere media aandacht, die ervoor zorgt dat uraniumaandelen plotseling weer op de radarschermen van steeds grotere groepen beleggers komen. Dat de koersen van uraniumaandelen nu forse stijgingen hebben ingezet.

En ze hebben de komende jaren nog heel, heel, héél veel stijging te gaan.

U kunt vandaag nog bestellen
Door de storing van afgelopen zondag, geven we u vandaag nog de kans om het uraniumrapport los te bestellen. Als de trend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bull-markt te profiteren.

Dit is de kans van je leven!
Een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.
Reageer echter vandaag! Bestel hier het unieke uraniumrapport