Geschrokken van Macron

Als reactie op de Franse verkiezingsoverwinning van Macron daalde de goudprijs zondagavond in één klap van $1284 naar $1265.

Alsof Macron de oplossing voor alle economische problemen is!

Inmiddels is de goudprijs weer hersteld richting $1274.

Zoals u op de koersgrafiek hieronder kunt zien, gebeurde dit allemaal binnen de stijgende trend die sinds half december aan de gang is.

Sterker nog, een daling richting $1260 (horizontale lijn) of richting $1240 (stijgende lijn) zou perfect in het plaatje passen.

Geschrokken lezers
Toch ontvingen we gisteren een aantal mails van geschrokken lezers. Of het nu niet beter was om goud te verkopen?

Als je zó op korte termijn denkt, en als je zó schrikt van iedere koersbeweging, dan moet je je afvragen of je wel genoeg hebt nagedacht voordat je in goud of goudaandelen ging zitten.

Of je moet natuurlijk denken dat Macron de redder van de wereldeconomie is. Dan heb je reden om te schrikken, en is het misschien beter om je goud(aandelen) te verkopen.

Denk aan het grote plaatje
Laat u niet gek maken door dit soort nieuwsberichten en korte termijn bewegingen. Denk aan het grote plaatje.

De (westerse) wereld zit tot haar nek in de schulden. De rente wordt kunstmatig laag gehouden. De huidige economische groei in Europa is daardoor volstrekt kunstmatig en dus ongezond. Terwijl de economie in de VS in een recessie aan het glijden is.

Je hoeft alleen maar de inhoud van het plaatje hieronder tot je door te laten dringen, en je weet genoeg.

Deze schuldpositie is onhoudbaar. Die schulden op de normale manier doen dalen, levert jarenlange, ongekend felle economische pijn op.

Centrale banken zijn daarom geld aan het printen, zullen meer geld printen, nóg meer geld printen en daarna nog véél meer geld printen.

Als het om goud gaat, dan is dit het beeld wat ik voor ogen houd. Goud zal naar $10.000 gaan. En daarna nog veel hoger.

Niet honderden, maar duizenden procenten koersstijging
Daarom heb ik een groot deel van mijn belegbaar vermogen in goud- en zilveraandelen zitten.

Daarom benadruk ik zo vaak dat TopAandelen-abonnees niet honderden, maar duizenden procenten koerswinst gaan behalen met goud- en zilveraandelen.

Zorg dat je meeprofiteert!
Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al onze extra goud- en zilvertips. Van de allerbeste goud- en zilveraandelen.

Daarnaast sturen we u extra signalen zodra we koopsignalen op de koersgrafieken zien. Klik hier om snel abonnee te worden!