Nooit eerder zó goedkoop

Eerder deze maand liet ik u in dit artikel een koersgrafiek van de goudprijs zien, waarin we zagen hoe de goudprijs door twee kortere termijn weerstanden omhoog uitbrak.

Voor de langere termijn is onderstaande koersgrafiek razend interessant.

We zien hier de vanaf september 2011 ingezette dalende trend.

Vorig jaar probeerde de goudprijs uit die dalende trend te breken, maar dat lukte niet. Dat was ook normaal, want tegen juli had de goudprijs al een forse stijging achter de rug.

Nu zien we een tweede poging. De goudprijs heeft nu een minder stevige stijging achter de rug en het sentiment is veel minder positief (dus veel beter) dan in juli 2016.

Het kan best zijn dat goud nu eerst weer even terug moet om kracht te winnen. Als dat gebeurt, dan zal het echter een beperkte correctie zijn.

Maar zodra de goudprijs boven de dalende witte lijn uitbreekt, zal het héél hard omhoog gaan.

Goud was nooit eerder zo goedkoop
Het plaatje hieronder is zo mogelijk nóg interessanter.

Ondanks dat de goudprijs nu al weer 15 maanden aan het stijgen is, is goud nooit eerder zo goedkoop geweest in relatie tot andere beleggingen (aandelen, obligaties).

Slim beleggen is hetzelfde als…
Slim beleggen is hetzelfde als slim winkelen in de supermarkt. Je moet iets kopen op het moment dat het (nog) goedkoop is. Je koopt extra voorraad van iets dat in de aanbieding is. Goud en zilver(aandelen) zijn nu volop in de aanbieding.

Goud en zilver zullen de komende jaren ongekend hard in prijs stijgen.
Goud- en zilveraandelen zullen nog véél harder in prijs stijgen.

Zo profiteert u maximaal
Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u alle eerder uitgestuurde extra goud- en zilvertips.

Als extra service ontvangt u van ons bericht, zodra koersgrafieken van de door ons geselecteerde goud- en zilveraandelen een koopsignaal geven.

Zo profiteert u maximaal van een zeer fors stijgende goud- en zilverprijs!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden