Goudaandeel met 840% koerspotentieel!

Zoals ik u al eerder in deze nieuwsbrief vertelde, is dit het ideale moment om actief op zoek te gaan naar kansrijke goudaandelen. En toevallig hadden we deze maand direct prijs!

Gisteren stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees. Met daarin onder meer een spotgoedkoop aandeel van een goud- én zilverproducent die juist een nieuwe mijn heeft gebouwd, die komend kwartaal in productie gaat.

Volledig over het hoofd gezien
Dat betekent enorme omzetstijging én enorme winststijging. Voor dit jaar, volgend jaar én de jaren daarna. Dit aandeel wordt door beleggers nog volledig over het hoofd gezien, want het noteert slechts 11,5 keer de voor dit jaar verwachte winst.

Als je je dan realiseert dat die winst volgend jaar met maar liefst 85% stijgt én dat beleggers straks fors gaan betalen voor kwaliteitsvolle goudaandelen, dan weet je direct dat dit aandeel een ongelofelijk hoog koerspotentieel heeft.

Binnen een jaar minimaal 140 procent. Zonder goudhype.
Wat ons betreft moet de koers van deze topper binnen een jaar met minimaal 140% stijgen. Zonder goudhype. Voor de langere termijn komen we uit op een koerspotentieel van maar liefst 840%!

Klinkt misschien overdreven optimistisch. Maar als de door ons verwachte goud- en zilverhype straks uitbreekt, dan kan de daadwerkelijke koerswinst zelfs nog veel hoger worden!

Dit superaandeel kan je écht niet aan je voorbij laten gaan!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”