Even een rekenvoorbeeldje uit de praktijk

Afgelopen vrijdag vertelde ik u over de unieke extra service die u nu gratis bij een TopAandelen-jaarabonnement krijgt. Iedere keer als een door ons geselecteerd goud- of zilveraandeel haar hoogste jaarkoers bereikt, sturen we voor dat aandeel een koopsignaal uit. 

We doen dat ten eerste omdat het bereiken van de hoogste jaarkoers héél vaak in de maanden nadien een forse verdere koersstijging tot gevolg heeft. En ten tweede omdat we weten hoe ongelofelijk hoog het lange termijn koerspotentieel is.

Reken even met me mee
Voor één van de aandelen waarvoor we binnenkort een signaal verwachten uit te sturen, hebben we even de laatst bekende kwartaalcijfers bekeken. Ondanks de lage goudprijs wist dit bedrijf winst te blijven maken.

De omzet was $1.250 per geproduceerde ounce goud, en de all-in kosten waren $1.215 per ounce. Er bleef dus een nettowinst over van $35 per ounce.

Zo hard gaat de winst exploderen
Als de goudprijs dit jaar met slechts 10% stijgt tot $1375, dan stijgt de omzet van dit bedrijf ook met 10%. Alleen stijgen de kosten uiteraard niet mee. Waardoor de winst stijgt van $35 naar $160 per geproduceerde ounce goud.

Dat is een 357% winststijging!

Een 10% stijging van de goudprijs resulteert voor deze goudproducent in een 357% winststijging. En als dit bedrijf meer ounces goud produceert, zal die winststijging nog veel hoger zijn.

En wat als de goudprijs met 20% stijgt?
Dan stijgt de nettowinst met maar liefst 714% tot $285 per ounce! Kunt u zich voorstellen waarom wij zo enthousiast worden van het herstel van de goudprijs?

Probeert u zich nu eens voor te stellen wat er gaat gebeuren als de goudprijs straks naar $2.000 stijgt. Of naar $3.000. Of naar de door ons verwachte $7.000 per ounce.

Er liggen honderden tot zelfs duizenden procenten winst te rapen.
Daar moeten we zoveel mogelijk van profiteren!

We verruimen daarom onze aanbieding!
Wij willen dat alle TopAandelen abonnees profiteren van deze unieke extra service.
Daarom zorgen we ervoor dat u met een halfjaarabonnement óók meeprofiteert van deze fantastische situatie.

Als u TopAandelen-halfjaarabonnee wordt, dan sturen we u als extra service een mail toe, iedere keer als een reeds door ons geselecteerd goudaandeel door haar hoogste jaarkoers breekt.

Als u echter TopAandelen-jaarabonnee wordt, dan doen we dit voor goudaandelen én voor zilveraandelen (waarvoor we nóg hogere winsten verwachten).

Er liggen ongelofelijke rendementen te rapen!
Laat deze kans daarom niet lopen!
Meldt u hier aan voor een TopAandelen-abonnement!