We gaan een unieke extra service geven!

Ik heb u al uitgebreid verteld over het (volgens mij definitieve) herstel van goud en zilver. Door alle indicaties die we zien, raak ik er steeds meer van overtuigd dat zowel goud als zilver dit jaar fors in prijs zullen stijgen.

Nu zoekt iedereen buiten de VS naar een veilige haven. Sinds Draghi’s aankondiging van gisteren geldt dat ook voor de Europeanen. Maar als de Amerikanen over ongeveer een jaar óók opnieuw geld gaan printen, dan gaat het hek helemaal van de dam zijn!

Goud gaat minimaal naar $7000. Zilver naar dik boven $100.
Mark my words.

Goud- en zilveraandelen gaan véél harder stijgen
En dan komen we bij goud- en zilveraandelen. Die gaan véél harder stijgen dan de goudprijs.

Kijk, als de goudprijs met 25% stijgt, dan stijgt de omzet van een goudproducent automatisch ook met 25%. Maar zijn kosten blijven gelijk. Met als gevolg dat de winst véél harder stijgt dan de goudprijs. En daarmee de koers van het aandeel.

En wat denkt u dat er gebeurt als fysiek goud en zilver straks moeilijk verkrijgbaar zijn? Dan gaat er een enorme run op goud- en zilveraandelen komen!

Wat wij gaan doen
Zodra we voor onze TopAandelen service een aantrekkelijk nieuw goud- of zilveraandeel ontdekken, dan selecteren we dat uiteraard. En merkt u dat vanzelf in onze nieuwsbrief.

De afgelopen jaren hebben we echter ook al redelijk wat goud- en zilveraandelen geselecteerd.
En ook die aandelen hebben uiteraard koersstijgingen ingezet.

En zodra zo’n aandeel door zijn hoogste jaarkoers stijgt, breekt het door een weerstand, waardoor de koers in korte tijd fors verder kan stijgen. Terwijl het stijgingspotentieel voor de lange termijn onvoorstelbaar hoog is.

Extra service voor TopAandelen
Zodra we bij een eerder door ons geselecteerd goud- of zilveraandeel zien dat de hoogste jaarkoers wordt bereikt, sturen we onze TopAandelen-Jaarabonnees hierover een apart signaal.

Een gratis extra service. Als onderdeel van de VIP-service die u als TopAandelen-jaarabonnee ontvangt.

Komende week al de eerste signalen?
Op die manier belegt u als TopAandelen-jaarabonnee niet alleen in de goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven, maar profiteert u óók van de forse koersstijgingen die veel goud- en zilveraandelen nu voor de boeg hebben.

Er zitten al een paar aandelen tegen hun hoogste jaarkoers aan! De kans is dus groot dat we komende week al de eerste signalen gaan uitsturen.

Er liggen enorme winsten voor het oprapen!
Deze aandelen kunnen gemakkelijk binnen een half jaar met 100% in koers stijgen. Terwijl we voor de langere termijn onvoorstelbaar hoge winsten verwachten.
Meldt u hier aan voor een TopAandelen-jaarabonnement!