Gratis tip. Met een fantastisch koerspotentieel!

Op onze website bieden we u sinds vandaag een splinternieuwe gratis tip aan!

Het betreft een aandeel dat we op 29 mei selecteerden voor ons maandelijkse “Super Rendement Rapport“. Een fantastisch aandeel, van een middelgroot farmaceutisch bedrijf.

Ze zaten te slapen
Het had juist een medicijn op de markt gebracht dat zó superieur is, dat concurrenten hun bestaande versies net zo goed direct van de markt kunnen halen. Ik vertelde u toen in dit artikel dat omzet en winst dit jaar exploderen, en dat de toekomst er zéér rooskleurig uitziet.

In het artikel vertelde ik u ook dat ze op de beurs blijkbaar zaten te slapen, maar dat dit onmogelijk nog lang kon blijven duren. Dat we reeds op korte termijn een forse koersstijging verwachtten.

Koers inmiddels met 25% gestegen, maar…
Inmiddels is de koers van het aandeel met 25% gestegen en bevindt de koers zich in een stevig stijgende trend. Maar guess what? Het aandeel is vandaag nog steeds spotgoedkoop!

Wij berekenden voor de langere termijn een koerspotentieel van bijna 170%. Vanaf de huidige koers.

Eigenlijk te conservatief
In het rapport laten we u trouwens zien hoe we dit hebben berekend, zodat u er zelf een oordeel over kunt vormen. Daarnaast vertellen we u echter óók waarom onze berekening eigenlijk te conservatief is.

En daar bovenop vertellen we u waarom wij reeds voor de komende maanden een forse verdere koersstijging verwachten!

Klik hier om deze prachtige gratis tip aan te vragen!