Hierin gaat de volgende hype zijn

Deze maand ging het enorm hard met Bitcoin. De grootste hype ooit.

Net voor kerstmis ging de koers echter fors onderuit. Het technische plaatje van Bitcoin is nu zodanig beschadigd, dat ik niet zou durven kopen, zelfs als ik fundamenteel positief zou zijn over Bitcoin.

De kans dat Bitcoin de komende dagen eerst tijdelijk herstelt en daarna écht fors daalt, is nu fors vergroot.

De paaldanseres en de kapster
Het mooie van dit verhaal is dat we live getuige zijn geweest van hoe een hype ontstaat en wat er op het hoogtepunt van zo’n hype gebeurt.

Op mijn Twitter account vindt u tweets over een plotseling in Bitcoin gespecialiseerde Australische paaldanseres, een buikdansende kapster uit Zuid-Chicago, de Bitcoins kopende vriend van mijn Italiaanse elektriciën en het massale Bitcoins kopen met geleend geld.

Dit soort berichten vertelt je dat het einde van een hype nadert.

Wees de massa op voor
Toen ik u bijna twee jaar geleden meldde dat ik Bitcoins kocht, had niemand enige interesse. Héél veel van de mensen die de afgelopen maanden fanatieke Bitcoin-beleggers werden, wisten toen niet eens van het bestaan ervan.

Zelfs toen Bitcoin precies een jaar geleden al in prijs was verdubbeld, had niemand er nog aandacht voor. Nu kent iederéén Bitcoin.

Conclusie: Je moet in iets beleggen vóórdat de massa erop springt.

Goud, zilver, uranium
Op dit moment zitten goud, zilver en uranium in dezelfde fase waarin Bitcoin twee jaar geleden zat. De grote massa heeft er totáál geen aandacht voor.

De komende jaren gaan er voor goud, zilver en uranium uitzien zoals de afgelopen twee jaar voor Bitcoin waren.

De volgende hype gaat in goud, zilver en uranium zijn.

Als die hype over een paar jaar op haar hoogtepunt is, dan gaan we vanzelf berichten tegenkomen over zilver kopende paaldanseressen en kapsters. Dat gaat ons het pefecte verkoopsignaal geven.

Nu is uw kans
Nu is echter uw kans om te doen wat u twee jaar geleden met Bitcoin had kunnen doen. De meute op voor zijn.

Als TopAandelen-abonnee gaat u optimaal profiteren van de komende hype in goud, zilver, uranium en andere grondstoffen. Meld u hier aan voor een abonnement!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis