Hij bestaat echt!

Het blijkt dat lezers van deze nieuwsbrief zich al regelmatig hebben afgevraagd of Jack Hoogland daadwerkelijk bestaat. Ik blijk voor sommigen een mysterie te zijn omdat ze op internet geen foto van mij vinden, omdat ze me niet zien bij seminars, en omdat ik nauwelijks gebruik maak van social media.

Ik besta absoluut. En ik ben ook Jack Hoogland. Maar ik voel geen enkele behoefte om dat te bewijzen.

Verderop in dit artikel vertel ik u waarom het voor u als belegger geen enkel verschil zou mogen maken of ik nu Jack Hoogland heet of Henk Laagland. En of er wel of geen (al dan niet) leuke foto van mij op internet te vinden is.

Toch even een persoonlijk tintje
Ik kan u wel vertellen dat ik in Italië woon (dat wist u misschien al), en dat ik op dit moment 46 jaar oud ben. Als extra persoonlijk tintje wil ik u nog vertellen dat ik getrouwd ben. En mijn grootste hobby’s zijn fietsen (koersfiets én mountainbike), koken, lekker eten en wijn. Een goede combinatie, want met de ene hobby verbrand ik de extra calorieën die de andere hobby’s met zich meebrengen.

Ook als ik geen nieuwsbrief zou schrijven, dan zou er van mij geen enkele foto op internet te vinden zijn. En ook dan zou ik niet op Twitter, Facebook, Hyves of Linkedin zitten. Ik vind dat soort zaken totaal oninteressant, ik zie er de toegevoegde waarde niet van en ik hecht daarnaast enorm aan mijn privacy.

De enige persoon die u moet vertrouwen…
Beleggers willen vaak het gevoel hebben dat ze iemand kennen. Zodat ze daar een positief gevoel bij kunnen hebben en zodat ze op die persoon kunnen vertrouwen. Daarmee maken ze in mijn ogen een enorme fout. De enige persoon die u goed moet kennen en die u moet kunnen vertrouwen, bent uzelf.

U moet mij of mijn oordeel dus ook niet blind vertrouwen. In onze nieuwsbrief en in een gratis rapport als “Wees voorbereid en heb een plan!” vertel ik u wat mijn oordeel, mijn mening en mijn verwachting is over alles wat met financiën en economie te maken heeft.

Als iemand mij zijn mening of verwachting geeft, dan vind ik het belangrijk om te weten waaróm hij zo denkt. En op welke cijfers uit welke bron hij zich baseert. Op basis daarvan bepaal ik of ik het met hem eens ben, en bepaal ik voor mezelf of ik het verstandig vind om een bepaalde belegging te doen.

Ik raad u aan om onze nieuwsbrief en onze gratis rapporten op dezelfde manier te benaderen. Neem nooit blind iets voor waarheid aan!

Gedetailleerde uitleg
Hetzelfde geldt voor onze beleggingsservices. Voor onze TopAandelen service vertellen we u in een gratis rapport precies aan welke harde criteria een aandeel moet voldoen om
überhaupt voor selectie in ons “Super Rendement Rapport” in aanmerking te kunnen komen.

Het is naar mijn mening enorm verstandig om dat gratis rapport aan te vragen en het vervolgens kritisch door te lezen. Alléén als u het volledig eens bent met onze selectiecriteria, dan is TopAandelen voor u een geschikte service. Anders niet.

Als abonnee van TopAandelen kunt u vervolgens bij ieder door ons geselecteerd aandeel controleren of het inderdaad voldoet aan onze selectiecriteria. U hebt dus altijd 100% controle en altijd 100% zekerheid dat u volgens de in ons gratis rapport vermelde criteria belegt. U weet zo dat u altijd belegt op een manier waar u volledig achter staat.

Conclusie
Met onze nieuwsbrief en onze beleggingsservices willen we juist niet dat u fan van ons wordt, of dat u ons blind vertrouwt. Wij willen graag dat u door nuchter en kritisch te denken uw eigen oordeel vormt.

Iemand persoonlijk kennen (of dat valse gevoel hebben) maakt het naar onze mening alleen maar moeilijker. Het trekt onbewust uw aandacht weg van wat het allerbelangrijkste is, namelijk de inhoud. Waardoor het een stuk moeilijker wordt om kritisch, inhoudelijk, nuchter en logisch na te denken.

Wees kritisch, beoordeel alleen inhoud, en zorg dat u alleen belegt op een manier waar u voor de volle 100% achter staat!