Hoog dividend gaat alleen maar hoger worden

Ik vertelde u afgelopen week al uitgebreid over het fantastische goudaandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” hebben geselecteerd. Niet honderden, maar duizenden procenten koerspotentieel.

Dat zijn uiteraard uitzonderlijke situaties, die je lang niet iedere dag tegenkomt.

Moeilijk laatste kwartaal. Slechts 8% dividend.
We ontdekten echter ook een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat door een specifieke oorzaak een moeilijk laatste kwartaal van 2014 beleefde. Daarom keerde het een dividend uit dat op jaarbasis slechts 8% van de koers bedroeg.

Moeilijk kwartaal. Slechts 8% dividendrendement.
Hoe hoog gaat het dividend dan zijn bij een goed kwartaal?

We hebben daarom even in het recente verleden gekeken. Bij een goed kwartaal keert dit bedrijf een dividend uit dat zelfs tot vier keer hoger is. Dat zou op basis van de huidige koers een dividendrendement van 32% opleveren!

2015 goed begonnen
En het grappige is dat de directie vorige maand al heeft aangegeven dat 2015 zeer goed is begonnen. We mogen daarom reeds over het eerste kwartaal een fors hoger dividend verwachten!

Dit aandeel noteert slechts 8 keer de jaarwinst. Hoog dividend dat fors hoger wordt. Ideale prooi voor value-beleggers én voor dividendbeleggers! Wij verwachten reeds op korte termijn forse koerswinst. En uiteraard dat zeer hoge dividend.

Op tv aangeprezen als onontdekt aandeel
Het aandeel kreeg deze week al behoorlijk wat media aandacht (tv). Het werd als een onontdekt aandeel aangeprezen, waardoor uiteraard steeds meer beleggers het ontdekken. En waardoor de koers in korte tijd enorm hard kan stijgen.

Reageer daarom snel!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”