Ik ga vanaf vandaag voor grotere bedragen bijkopen

Medio augustus stuurden we onze TopAandelen jaarabonnees een extra rapport, met daarin vier aandelen die de komende jaren enorm hard gaan profiteren van een jarenlange bull markt in uranium.

In het rapport vertelde ik dat we qua timing waarschijnlijk te vroeg waren en dat het absoluut geen slecht idee zou zijn om de aandelen in kleine porties periodiek aan te kopen.

We waren precies twee maanden te vroeg.

Tot half oktober gingen de koersen inderdaad verder omlaag. Daarna werd herstel ingezet. En inmiddels zien we op de koersgrafieken hogere toppen, gevolgd door hogere bodems.

Een explosieve combinatie
Daarnaast zien we diverse nieuwsberichten die duiden op stijgende vraag én op problemen aan de aanbodzijde. Een explosieve combinatie.

Wat ons betreft is deze nieuwe bull markt nu definitief begonnen. De vraag zal de komende jaren blijven stijgen, terwijl er jarenlang niet genoeg aanbod zal zijn.

Als iedereen iets nodig heeft, maar er is te weinig van, dan stijgt de prijs fors

Deze bull markt gaat heviger zijn dan de vorige
Tijdens de vorige bull markt (2000-2007) werden koersstijgingen tot maar liefst 3200% gerealiseerd.

Als je dan weet dat deze bull markt volgens experts heviger zal zijn dan de vorige, dan weet je direct welke enorme winsten dit kan opleveren.

Persoonlijk heb ik onze uranium-aandelen sinds augustus in kleinere porties periodiek aangekocht. Ik ga vanaf nu voor grotere bedragen bijkopen, want dit is voor mij één van de beleggingen waar ik de komende jaren enorme winsten op verwacht te maken.

Hebt u dit unieke extra rapport nog niet in uw bezit?
Dan hebt u nu nog de kans om het los te bestellen. En te profiteren van een enorme bull markt, die nog jarenlang gaat aanhouden. Bestel het rapport hier.


Bij een jaarabonnement op TopAandelen ontvangt u het rapport trouwens helemaal gratis als welkomscadeau! Klik hier voor meer info.