Ik wil betere batterijen!

Vindt u het ook zo vervelend dat de batterij van uw mobiele telefoon of i-pad zo snel leeg is? Als ik één dag mijn auto (waar een oplader in zit) niet gebruik, is de batterij van mijn i-phone direct leeg. Ik wil betere batterijen!

Uiteraard is de capaciteit van batterijen/geheugenchips de afgelopen jaren fors verbeterd, maar het aantal toepassingen en gebruiksmogelijkheden op onze mobiele apparaten stijgt minstens net zo hard. Denk eens aan hoe uw gsm er slechts 10 jaar geleden uitzag!

De meest innovatieve maker van geheugenchips
Gisteren stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees. En deze maand selecteerden we onder meer een aandeel van een wereldwijde marktleider op het gebied van geheugenchips.

Misschien wel het meest innovatieve bedrijf ter wereld als het gaat om het verlengen van de gebruiksduur van batterijen van mobiele apparaten. Het bedrijf heeft dit jaar zelfs een prijs gewonnen voor de meest innovatieve geheugenchip!

U kunt zich wel voorstellen dat de toekomst van zó een innovatief bedrijf, dat in juist déze markt actief is, er wel zéér rooskleurig uitziet.

Alle seinen op groen voor snelle koersstijging
Het ongelofelijke is dat dit aandeel nog geen 10 keer de jaarwinst noteert. Wij hebben het al maandenlang op ons radarscherm staan, maar hebben gewacht omdat de koers zijwaarts bewoog (we hoopten het aandeel nóg goedkoper te kunnen aankopen).

Deze week is de koers van dit prachtaandeel echter uit de zijwaartse trend omhoog gebroken. Het steeg naar de hoogste jaarkoers. Daardoor moeten we nu snel handelen.

Want zo’n uitbraak is meestal de start van een forse koersstijging. En die willen we niet missen. Alle seinen voor een forse koersstijging op korte termijn staan nu op groen!

Dit aandeel is nú nog spotgoedkoop
Maar dat gaat niet lang meer duren. Zaak dus om snel te reageren!
Bestel
hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”
.