Volledig over het hoofd gezien

Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we vorige week een lachwekkend goedkoop aandeel van een bedrijf dat slechts twee maanden op de beurs genoteerd stond.

Een bedrijf dat oliemaatschappijen helpt om bestaande oliebronnen efficiënter te benutten. Als alle gemakkelijk winbare olie is gewonnen, helpt dit bedrijf om ook het moeilijk winbare deel zo efficiënt mogelijk boven de grond te krijgen.

Volledig over het hoofd gezien
Het bedrijf presteert fantastisch, zit in een ideale marktpositie en realiseert enorme winstgroei. En door de lage waardering zijn wij er zeker van dat een enorme hoeveelheid fondsbeheerders dit aandeel nog volledig over het hoofd zien.

Toen wij het aandeel vorige week ontdekten, was onze overtuiging dat dit aandeel binnen een jaar met minimaal 100% in koers moest stijgen.

Nog voordat we dit aandeel officieel in het rapport opnamen, daalde de koers echter fors verder. En afgelopen vrijdag en maandag nóg verder. Allemaal door paniek over de (onterecht) fors gedaalde olieprijs.

Abnormaal goedkoop door gedaalde olieprijs
Dat terwijl dit bedrijf zeker het komende jaar juist profiteert van een lagere olieprijs. Want de noodzaak tot maximale efficiëntie bij oliebedrijven wordt alleen maar groter.

Door de koersdalingen noteert het aandeel nu slechts 6 keer de voor komend jaar verwachte winst. Terwijl maar liefst 26% winstgroei wordt verwacht.

Dat geeft een PEG-ratio van 0,23. Terwijl 1 als normaal wordt beschouwd.
Dit aandeel is daarmee abnormaal goedkoop!

150% koersstijging binnen een jaar
Door de gedaalde koers hebben we onze verwachting bijgesteld. Wij verwachten nu binnen een jaar maar liefst 150% koersstijging.

Als wij gelijk krijgen, noteert het aandeel volgend jaar nóg slechts 15 keer de jaarwinst. En is het zélfs na 150% koersstijging nog steeds fors goedkoper dan het beursgemiddelde terwijl het bedrijf véél beter presteert.

Lang geleden dat we dít hebben gezien
Een aandeel dat zó ongelofelijk goedkoop is, dat het zelfs na zo’n flinke koersstijging binnen een jaar nog stééds enorm goedkoop zal zijn.

Zo’n unieke kans komt lang niet iedere dag voorbij. Zelfs niet ieder jaar!
Bestel snel het nieuwe “Super Rendement Rapport”