Maximale zekerheid én enorm koerspotentieel

In dit artikel vertelde ik u al over hoe onrustig de beurs is. Daar komt natuurlijk bij dat het economisch ook niet bepaald fantastisch gaat.

 

Om die reden kozen we voor ons nieuwste “Super Rendement Rapport” ook aandelen van bedrijven, die de komende jaren goed zullen presteren. Crisis of geen crisis.

Langlopende contracten = gegarandeerde toekomstige omzet
Ik vertelde u vorige week al over een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat de komende jaren enorm gaat profiteren van een onvermijdelijke ontwikkeling.Dat nu al zeer goed presteert én dat met langlopende contracten werkt, zodat toekomstige omzet al gegarandeerd is.

Zekerheid én hoog koerspotentieel.

We ontdekten deze maand echter ook een aandeel van een bedrijf dat zéér gespecialiseerd transport van mensen en materieel door de lucht biedt. Overal ter wereld. Dat daarin zelfs wereldwijd marktleider is.

Klanten die tot minimaal 2024 klant willen blijven
Een bedrijf dat erin gespecialiseerd is te werken in zware, soms zelfs gevaarlijke omstandigheden. En dat daardoor een behoorlijk hoge prijs kan vragen voor haar diensten.

Ook dit bedrijf werkt grotendeels met langlopende contracten, waarvan er een aantal zelfs tot 2024 doorlopen. Tot 2024! Ik vind dat ongelofelijk.

Als klanten nú al zeker weten dat ze tot 2024 van jouw diensten gebruik willen maken, dan moet je echt héél erg goed zijn in wat je doet!

Spotgoedkoop. Forse winstgroei.
Ook hier geldt dat de langlopende contracten ervoor zorgen dat voor de komende jaren al een behoorlijk stuk omzet gegarandeerd is. Voor de komende jaren wordt niet voor niets verwacht dat de winst fors zal groeien!

Waardoor je een spotgoedkoop aandeel koopt, met maximale zekerheid én met een enorm hoog koerspotentieel.

Meer kan je je als belegger simpelweg niet wensen!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”.