Meer dan 1000%. Ligt zo voor het oprapen.

Een dikke maand geleden kwam een goede vriend bij mij op bezoek in Italië. Een paar dagen fietsen, lekker eten, goede wijn. Ideale combinatie.

Hij is ondernemer in de bouw en vertelde me dat het na de crisis van afgelopen jaren inderdaad een stuk beter gaat, maar dat het met de nieuwbouw afgelopen jaar nog niet erg wilde vlotten.

Want tijdens de crisis wilde uiteraard niemand in nieuwbouwprojecten investeren. Pas nadat de huizenprijzen een tijdje waren gestegen, werden projectontwikkelaars weer positief.

Maar dan moeten nieuwe projecten eerst nog worden ontwikkeld, door de bureaucratie en de planningsfase heen, moeten aannemers worden geselecteerd etc. Voordat er dan daadwerkelijk gebouwd wordt, ben je zo een jaar verder.

Chronisch tekort
En prompt zag ik twee weken geleden onderstaand bericht in de media verschijnen.

Een tijd lang wordt er bijna niets gebouwd omdat het crisis is. Vervolgens stijgt de vraag naar huizen als gevolg van de historisch lage rente. Waarna huizenprijzen beginnen te stijgen.

Een logische, onvermijdelijke ontwikkeling
Omdat er een tijd lang bijna niets is gebouwd én omdat het een tijd lang duurt voordat nieuwe projecten op gang zijn, ontstaat er een tekort aan nieuwbouwwoningen. Waardoor huizenprijzen nóg verder oplopen etc.

Totdat er over een paar jaar teveel huizen worden gebouwd en de hypotheekrente weer oploopt. Dan stijgt het aanbod terwijl de vraag daalt. En is er een nieuwe huizencrisis.

Een even logische als onvermijdelijke ontwikkeling.

Precies dezelfde cyclus
Dit, beste mensen, is exact hetzelfde soort cyclus als waarover ik u gisteren in dit artikel vertelde!

Alleen duurt het bij een grondstof als platinum geen 2 jaar voordat er nieuw aanbod op de markt komt. Bij platinum duurt dat maar liefst 7 jaar!

Er zal nog 7 tot 10 jaar lang een chronisch en steeds nijpender tekort aan platinum en palladium zijn. Waardoor de prijs ongekend hard zal oplopen.

En waardoor de winst van een goede platinumproducent tot ongekende hoogten stijgt. En de koers van het aandeel nog véél harder.

Daarom is het voor mij gegarandeerde koerswinst
Dit is dan ook waarom ik u gisteren vertelde dat het voor mij persoonlijk vast staat dat ons platinumaandeel meer dan 1000% koerswinst gaat opleveren.

Door een misverstand met een collega-nieuwsbrief (die ons artikel van gisteren plaatst), blijft het dit weekend nog mogelijk om een los nummer van het nieuwe “Super Rendement Rapport” te bestellen.

Meer dan 1000% koerswinst ligt zo voor het oprapen!
Klik hier om dit unieke rapport nog snel te bestellen!