Mega dividend. Enorm koerspotentieel.

Een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat fantastisch profiteert van de record krapte op de Amerikaanse huizenmarkt. Dit bedrijf kan de vraag naar nieuwbouwwoningen nauwelijks aan!

Dit aandeel noteert nog geen 11 keer de jaarwinst, terwijl het bedrijf ieder jaar bijna 50% winstgroei realiseert. Zó goedkoop, te belachelijk voor woorden!

11% dividend
Daarnaast een werkelijk spotgoedkoop aandeel waarop je maar liefst 11% dividend krijgt. Een aandeel van een bedrijf dat met langlopende contracten werkt, wat ons beleggers extra zekerheid geeft.

Maar tegelijk een bedrijf dat aan haar maximale capaciteit zit, en daardoor zowat gedwongen wordt om fors uit te breiden. Koers én jaarlijks dividend gaan de komende jaren fors stijgen!

Mega dividend. Geen risico.
En als klap op de vuurpijl een aandeel waarop je zelfs 14% dividend verdient! Een aandeel waar feitelijk géén risico aan kleeft, want de koers noteert fors onder de boekwaarde van het bedrijf.

En dat van een bedrijf dat dit jaar 48% winstgroei realiseert en daar volgend jaar nóg eens 28% winstgroei bovenop plakt!

Zelfs als de koers van dit aandeel vandaag met 100% stijgt, zit er nog steeds 7% dividendrendement op en is het nog steeds interessant voor dividendbeleggers!

Beter als dit ga je écht niet vinden!

Zó ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen!
Alle drie aandelen van bedrijven met een enorm solide balans. Met veel geld in kas. Wiens toekomst er zéér rooskleurig uitziet. Die dus financieel ijzersterk zijn, winst maken en forse winstgroei realiseren.

Aandelen die zó ongelofelijk goedkoop zijn, dat ze komend jaar met gemiddeld 84% in koers moeten stijgen om het huidige beursgemiddelde van 17,6 keer de winst te noteren. Exclusief het enorme dividend!

Maar die (gezien hun enorme winstgroei) feitelijk nog veel harder in koers moeten stijgen. En die in de jaren nadien nog véél meer in koers kunnen stijgen.

Bijna uitverkocht!
Drie ijzersterke toppers voor een lachwekkend lage prijs. En met ongekend hoog koerspotentieel. Wij verwachten binnen een jaar forse koersstijgingen!

Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. De inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.