Dit is een absolute superbelegging!

Gisteren vertelde ik u al dat wij voor de Nederlandse huizenmarkt positief zijn voor de komende tijd. Dit door de lage rente in het algemeen, en omdat er nu eindelijk wat gezonde concurrentie is gekomen op de hypotheekmarkt.

Wij zijn echter nóg een stuk positiever over de Amerikaanse huizenmarkt. Ook dáár is de rente historisch laag. En daarnaast is er nog iets. Zie onderstaande grafiek.

 

 

Deze grafiek geeft de voorraad beschikbare huizen op de woningmarkt weer. En zoals u ziet, is die met ongeveer 5 miljoen huizen vlakbij het laagste punt ooit.

De beschikbare voorraad woningen is nu even hoog als in de jaren ’60 toen de VS nog slechts 200 miljoen inwoners had!

We hebben dit ook even vergeleken met het laatst bekende Nederlandse cijfers dat wij konden vinden. In de VS is de voorraad beschikbare huizen relatief gezien maar liefst 35% lager dan in Nederland!

Woningbouwers kunnen de vraag nauwelijks aan
Dat betekent dat er in de VS écht grote nood is aan nieuwe woningen. En dat er voor Amerikaanse woningbouwbedrijven gouden tijden zijn aangebroken. Want die kunnen de vraag naar nieuwe woningen nauwelijks aan!

En dus moet je op zijn minst één of enkele aandelen van Amerikaanse woningbouwers in je portefeuille hebben!

Een absolute topper voor een spotprijs!
Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten wij een belachelijk goedkoop aandeel van een Amerikaanse woningbouwer. De cijfers hieronder zeggen volgens mij genoeg!

    • Aandeel noteert nog geen 11 keer de winst
    • 46% operationele winstgroei in 2014
    • 46% verwachte winstgroei in 2015
    • 51% verwachte winstgroei in 2016

Een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat de vraag naar haar product nauwelijks aankan. Zoiets vind je bijna nergens!

Binnen een jaar 100% koerswinst
Deze harde cijfers zijn alleszeggend. Maar dat het aandeel nog steeds zo goedkoop is, geeft ook aan dat héél veel beleggers dit stukje huiswerk nog niet hebben gedaan. Nog niet beseffen dat de Amerikaanse woningmarkt gigantische kansen biedt.

Zodra de grote massa straks ontdekt dat dit een superbelegging is, zal de koers in korte tijd enorm hard stijgen. Wij verwachten binnen een jaar 100% koerswinst!

Profiteer van dit superaandeel!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”