Beter dan dit ga je écht niet vinden!

Vrijdag vertelde ik u al dat we voor ons splinternieuwe “Super Rendement Rapport” een aandeel hadden ontdekt van een snel groeiend bedrijf, waar maar liefst 11% dividendrendement op zit.

11 procent. Dat krijg je op je spaarrekening in nog geen 10 jaar!

Maar het kan nog gekker!
Want daarnaast ontdekten we een spotgoedkoop aandeel waarop je maar liefst 14% dividend ontvangt. Van een bedrijf wiens winst dit jaar met 48% groeit en volgend jaar met nog eens 28%.

Een aandeel van een bedrijf dat in 2008 en 2009 (toen de wereldhandel zowat was ingestort) onverstoorbaar was. En ieder kwartaal een hoog dividend bleef uitkeren.

Simpel rekensommetje
En het mooie is dat het aandeel nu zelfs onder de boekwaarde noteert. Zou dit bedrijf de tent vandaag sluiten, haar bezittingen verkopen, en haar schulden aflossen, dan zou er per aandeel een bedrag overblijven dat maar liefst 29% hoger is dan onze aankoopkoers!

  • 48% winstgroei in 2014
  • 48% verwachte winstgroei in 2015
  • 28% verwachte winstgroei in 2016
  • IJzersterke balans
  • Koers noteert fors lager dan boekwaarde
  • 14% dividendrendement

Een simpel rekensommetje leert dat als de koers de komende maanden met 100% zou stijgen, er op dat moment nog stééds 7% dividendrendement op zit. Waardoor het aandeel zelfs na een 100% koersstijging interessant blijft voor dividendbeleggers!

Wij berekenden een koerspotentieel van bijna 200%. En daarbij hebben we het enorme, jaarlijks stijgende dividend niet meegerekend!

Beter dan dit ga je op de beurs écht niet vinden!
Bestel snel het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”!