Niemand heeft het er nog over!

Ik las vorige week nog eens een uitgebreide analyse over waarom goud en zilver onherroepelijk fors gaan stijgen. Over de Chinezen en Indiers die fors kopen. Over het monetaire beleid van centrale banken. Over de valuta oorlog.

Gaap. Gaap. Gaap. Ik viel bijna in slaap.

Ik moet u eerlijk vertellen dat ik er moe van werd. Want ik heb het allemaal al zó vaak gelezen. Ik wil er ook niet meer over lezen. Geen zin meer in.

Maar terwijl ik geeuwde en gaapte…

realiseerde ik me tegelijk iets anders. En werd ik direct weer wakker.
Als zelfs ík er niet meer over wil lezen, hoeveel procent van de beleggers wil dat dan nog wél? Waarschijnlijk bijna niemand.

En juist dát maakt de situatie zo razend interessant.

Want juist dát is de situatie die we willen. We willen juist dat niemand het er nog over heeft. Want juist dát betekent dat de bull markt ieder moment weer kan beginnen!

Waardoor mijn hart nóg sneller is gaan kloppen
Ik las deze week over iemand die bij een meerdaagse high level investment conference was geweest. Met allemaal zeer gerespecteerde sprekers.

Geen enkele spreker had het over goud. Niemand was positief over goud. En niemand was negatief over goud. Goud als belegging werd volledig genegeerd.

Kijk, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Dat is een bevestiging van het totale gebrek aan interesse, dat ik ook bij mezelf begon waar te nemen.

Een betere indicatie dat de bull markt weer volop gaat losbarsten, kan je gewoon niet krijgen!

Ondanks (of juist door) mijn gebrek aan interesse…
…zoeken we voor ons “Super Rendement Rapport” juist nu het hardste naar de beste goud- en zilver aandelen. Deden we ook afgelopen maand. Maar het blijkt zéér moeilijk om nieuwe toppers te vinden.

U kunt echter enorm profiteren van de bull markt die nu ieder moment kan beginnen. Waarin goud en zilver enorm in prijs gaan stijgen.

Honderden tot zelfs duizenden procenten koersstijging
En waarin goud- en zilveraandelen honderden tot zelfs duizenden procenten in koers gaan stijgen.

Want als TopAandelen abonnee sturen we u een extra koopsignaal, iedere keer als een goud- of zilveraandeel haar hoogste jaarkoers bereikt. Dus door haar technische weerstand breekt en rijp is voor forse koersstijgingen.

En zodra we een nieuw goud- of zilveraandeel van hoge kwaliteit vinden, dan krijgt u dat uiteraard ook automatisch mee!

Profiteer van de enorme bull markt die op het punt van beginnen staat!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden