Nog even over die Smart Home…

Een goede vriend van mij is van oorsprong elektricien. Maar hij begon zich net voor het uitbreken van de Nederlandse huizencrisis in dit soort zaken te specialiseren.

Gewoon omdat hij het automatiseren en van op afstand controleren van alles in je huis enorm interessant vond. En uiteraard omdat deze technologische ontwikkeling toen nog in de kinderschoenen stond.

Kan de vraag nauwelijks aan
Iedere keer als ik hem sprak, vroeg ik hem of hij geen last had van de crisis. En iedere keer was zijn antwoord hetzelfde.

“Met mij is juist het omgekeerde gebeurd. Ik heb het de laatste tijd alleen maar drukker gekregen. De vraag is zo groot, dat ik het allemaal nauwelijks kan bijbenen.”

En als je erover nadenkt is het ook logisch. Iedere huizenbezitter wil dat zijn huis zo goed mogelijk beveiligd is. Wil het risico op inbraak zoveel mogelijk verlagen.

Dit soort systemen verhogen de veiligheid enorm! En dus zijn mensen graag bereid om hier geld aan uit te geven. Recessie of geen recessie.

De allerbeste ter wereld
Ik vroeg hem vorige week zijn mening over het bedrijf waarvan wij het aandeel hebben geselecteerd. “De allerbeste ter wereld”, was zijn antwoord.

We weten dus van een insider dat:

    • De markt voor smart homes zelfs midden in een huizencrisis ongekend hard groeit

    • We het aandeel van een van de beste Smart Home aanbieders ter wereld hebben geselecteerd

Beter kun je je als belegger niet wensen!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport!