Deze aandelen zijn lachwekkend goedkoop!

De allerbeste aanbieder van smart homes ter wereld. Een bedrijf dat alleen al in de VS een ongelofelijk groeipotentieel heeft, maar dat ook internationaal fors aan het uitbreiden is. In maar liefst 80 landen.

Omzet stijgt dit jaar met 25% en de winst met maar liefst 35%. En voor de komende jaren mogen we minimaal 25% jaarlijkse winstgroei verwachten.

Met dit spotgoedkope aandeel ga je profiteren van de trend om van je huis een smart home te maken. Een enorme wereldwijde groeimarkt, die nog vele jaren lang zal aanhouden.

Terwijl de winst van het gemiddelde beursgenoteerde bedrijf daalt, groeit de winst van dit superbedrijf ieder jaar alleen maar harder!

Als directieleden uit eigen zak aandelen bijkopen…
Daarnaast een fantastisch aandeel van een bedrijf dat huizen bouwt en daarnaast hele lifestyle communities voor actieve 55-plussers met hogere inkomens.

Dit bedrijf kan de vraag nauwelijks aan. Orderportefeuille is afgelopen jaar met maar liefst 60% gestegen!

En dit aandeel is lachwekkend goedkoop. Je koopt het voor slechts 12 keer de winst, terwijl het bedrijf dit jaar maar liefst 120% winstgroei realiseert!

De directieleden van dit bedrijf begrijpen dat. Want zij hebben uit eigen zak massaal aandelen bijgekocht.

Directieleden zitten het dichtst bij het vuur. Als zij aandelen bijkopen, dan wéét je dat er enorme koerswinst te behalen is!

Unieke ontdekking
En als klap op de vuurpijl het enige social media aandeel ter wereld dat spotgoedkoop is én dat van een bedrijf is dat zéér goed presteert.

Analisten moeten de winstverwachting voor dit aandeel keer op keer opwaarts bijstellen! Winstverwachting voor 2016 is nu 37% hoger dan een half jaar geleden. En voor 2017 is de winstverwachting nu maar liefst 62% hoger!

Maar beleggers zitten te slapen, want het aandeel noteert nu nog slechts 11 keer de voor 2017 verwachte winst.

Terwijl de winst dit jaar met 200% stijgt en volgend jaar met nog eens 40%. Mooier dan dat kan je het als belegger niet krijgen…

Dit social media bedrijf is een ideale kandidaat om overgenomen te worden. Dus voor forse koerswinst op slechts één dag tijd!

Zó ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen!
Wel eens van de PEG-ratio gehoord? Price Earnings gedeeld door Growth. De markt beschouwt aandelen met een PEG-ratio lager dan 1 als goedkoop.

Deze drie aandelen hebben een gemiddelde PEG-ratio van slechts 0,44.

Dat betekent dat je effectief 56% korting hebt op deze aandelen. En dat ze binnen een jaar met ruim 100% in koers moeten stijgen om de PEG-ratio op 1 te laten uitkomen.

Om volgens de beurs normaal gewaardeerd te worden.

Bijna uitverkocht
Drie ijzersterke, recessiebestendige toppers voor een lachwekkend lage prijs. En met ongekend hoog koerspotentieel. Wij verwachten binnen een jaar forse koersstijgingen!

Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. De inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.