Vanaf morgenavond gaat het knallen!

Vandaag en morgen is er de lang verwachte Fed-meeting, waaruit moet blijken of de Fed de rente zal verhogen.

Wij denken dat ze bij de Fed behoorlijk zijn geschrokken van de reactie op Fed-directielid Eric Rosengren’s uitspraken van vorige week vrijdag.

In dit artikel vertelde ik u vorige week hoe Rosengren de financiële markten in de stress deed schieten door te suggereren dat de rente wat hem betreft omhoog kan.

Juist nadat eerder die week het ene na het andere negatieve economische cijfer bekend was geworden.

Angst voor stijgende obligatierente
De reactie op de beurs was tekenend. Maat het is volgens mij vooral de reactie op de obligatiemarkt die de Fed angst aanjaagt. Want niemand zit te wachten op stijgende rente op (staats)obligaties.

En al helemáál niemand bij de Fed.

Wij zijn er daarom absoluut van overtuigd dat Yellen de rente morgen niet zal verhogen. En wij denken dat ze ook zéér voorzichtig zal zijn met uitspraken over toekomstige renteverhogingen.

Goud- en zilveraandelen knallen omhoog
Wij denken daarom dat goud en zilver vanaf morgenavond een forse stijging gaan inzetten. En als wij gelijk krijgen, dan knallen de koersen van goud- en zilveraandelen nog véél harder omhoog!

Hoewel wij voor wat betreft goud- en zilveraandelen vooral op de lange termijn zijn gericht, is het wél lekker als je direct na aankoop al op forse winst staat!

Ik ga vandaag in ieder geval wat goud- en zilveraandelen bijkopen.

Profiteer van de allerbeste goud- en zilveraandelen!
Als TopAandelen-abonnee ontvang je de allerbeste goud- en zilveraandelen. Helemaal gratis. Als extra tips. Profiteer daarvan!
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden