Onontdekt. Spotgoedkoop. 400% koerspotentieel.

Gisteren stuurden we onze TopAandelen-abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport“. We ontdekten deze maand voor u drie absolute TopAandelen, van bedrijven die zéér goed presteren, spotgoedkoop zijn én die een ijzersterke financiële positie hebben.

Misschien zelfs nog belangrijker is dat we specifiek hebben gezocht naar aandelen van bedrijven die géén last zullen hebben van een mogelijke recessie.

Aandelen waarvan wij verwachten dat ze geen last zullen hebben van een dalende beurs. Die tijdens een beursdaling zelfs fors in koers kunnen stijgen.

78% winststijging!
We ontdekten deze maand onder meer een aandeel van een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in geavanceerde meetsystemen in en rond voertuigen.

Met haar geavanceerde meettechnologie helpt het bedrijven in de transportsector, maar ook in de energiesector en in de mijnbouw om enorm op hun kosten te besparen én om de veiligheid van hun personeel te verhogen.

Ieder bedrijf wil héél graag op een slimme manier kosten besparen, en dus meer winst maken. De orders stromen dan ook binnen.

Voor dit jaar verwachten analisten maar liefst 78% winststijging!

Onontdekt. Spotgoedkoop.
Maar het wordt nóg mooier! Want dit aandeel noteert nog geen 9 keer de voor dit jaar verwachte winst.

Dat betekent dat de koers binnen een jaar met ruim 100% moet stijgen om als een normaal gewaardeerd aandeel te kunnen worden beschouwd.

Beleggers zitten dus duidelijk te slapen.

Zodra beleggers dit aandeel ontdekken, zal de koers in snel tempo stijgen. Ook bij een dalende beurs!

Een uitzonderlijke situatie
Het is duidelijk dat de insiders (leden directie + RvC) dit ook goed begrijpen, want zij bezitten maar liefst 46% van alle aandelen.

Als directieleden zóveel eigen geld in het bedrijf hebben zitten, dan heb je alle reden om veel koerswinst te verwachten.

Voor de langere termijn berekenden wij 400% koerspotentieel!

Profiteer van dit enorme koerspotentieel!
Klik hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen!