Onterecht afgestraft…

Eén van de oorzaken van het negatieve sentiment van de afgelopen tijd is de Federal Reserve. Diverse Fed-directieleden hebben aangegeven dat ze van plan zijn om de rente geleidelijk verder te verhogen.

 

En hoewel de Fed het ALTIJD mis heeft als het gaat om economische verwachtingen, gelooft de markt ze blijkbaar nog steeds op hun woord. Want de rente op 2-jarige staatsobligaties is gestegen van 0,2% een paar maanden geleden naar 1% nu.

Zie de grafiek hieronder, die ik van Bloomberg heb geplukt.

 

Maar de Fed gaat de rente niet verder verhogen.
Misschien, als ze écht willen blunderen, verhoogt Yellen de rente nog één keer. Naar 0,5%. Maar daarna gaat het met dezelfde gang weer terug omlaag.

Want de Amerikaanse economie staat aan de rand van een recessie. Staat er te zwak voor om een renteverhoging aan te kunnen.

Die rente op 2-jarige staatsobligaties zal straks weer terug dalen richting 0,2%.

Dit aandeel is nu ongelofelijk goedkoop!
Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” selecteerden we een aandeel dat de afgelopen maanden fors in koers is gedaald. Enkel en alleen omdat de markt een stijgende Fed-rente verwachtte.

Een aandeel van een fantastisch presterende huizenbouwer. Wiens winst dit jaar ruim 40% stijgt.

Door die onterechte koersdaling kunt u dit aandeel nu aankopen voor nog geen 6 keer de jaarwinst. Dat is écht ongelofelijk goedkoop!

100% koerswinst in een paar maanden tijd
De markt kan nu ieder moment doorkrijgen dat er geen nieuwe renteverhoging komt. Zodra dat gebeurt, kan de koers van dit aandeel in een paar maanden tijd met 100% omhoog.

Waarna het nog steeds 12 keer de winst noteert. En dus nog steeds spotgoedkoop is!

Soms geeft de markt je unieke kansen!
Dit is een kans voor open doel. Niet te missen.
Bestel snel het nieuwe “Super Rendement Rapport”!