Onvoorstelbaar veel koerswinst

Eén van de landen waar ik voor de langere termijn het meest optimistisch over ben is India.

Jonge bevolking, ideale geografische ligging én een regering die ongelofelijk goed bezig is. Zo goed zelfs, dat India de komende jaren alle westerse landen achter zich zal laten als het gaat om technologie, toegang tot overheids-, bank- en medische diensten en bureaucratie (ik vertel u daar in een volgend artikel meer over).

Je kunt het India van nu vergelijken met het Europa en de VS van de jaren ’60. Door de toen piepjonge babyboom-generatie zat Europa aan het begin van een veertig jaar durende bloeiperiode.

Terwijl vooral het zwaar vergrijzende Europa economisch op zijn laatste benen loopt, is India jong en vitaal.

Ik ga mij daarom de komende jaren steeds meer verdiepen in India, en steeds meer beleggen in aandelen van Indiase bedrijven.

De nieuwe Walt Disney
Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we deze maand alvast een ongekend goedkoop aandeel van een bedrijf dat al 40 jaar lang succesvol is in de grootste, snelst groeiende filmindustrie ter wereld. De Indiase.

Het aandeel doet mij sterk denken aan hoe Walt Disney er 30 tot 40 jaar geleden voor stond.

11.500% koersstijging
Op de grafiek hieronder ziet u hoe de koers van Walt Disney sinds 1985 is gestegen. Met maar liefst 11.500%!

Had u toen voor €10.000 aandelen Walt Disney gekocht, dan zou u alleen dáárdoor nu miljonair zijn.

Enorm extra voordeel
Het aandeel dat wij voor u ontdekten, heeft alles in zich om een soortgelijke koersontwikkeling door te maken. Dit jaar en volgend jaar knalt de winst van dit bedrijf alvast omhoog!

Als je het vergelijkt met Walt Disney in 1985, dan geeft dit aandeel ons zelfs een enorm extra voordeel. Want dit bedrijf profiteert enorm van internet en betaal-tv, terwijl dat in 1985 nog niet bestond.

Als je het enorme groeipotentieel van internet en betaal-tv erbij neemt, dan is dit aandeel zelfs veelbelovender dan Walt Disney in 1985 was!

Onvoorstelbaar veel koerswinst
Uiteraard kan niemand zo ver in de toekomst kijken. Maar dit aandeel heeft alles in zich om de komende jaren onvoorstelbaar veel koerswinst op te leveren!
Klik hier om het nieuwe “Super Rendement Rapport” snel te bestellen!