Op veler verzoek

Afgelopen week vingen we veel mails van lezers die vroegen of ze misschien alsnog een los nummer van het “Super Rendement Rapport” met daarbij de extra tip konden bestellen.

En dat is goed te begrijpen, want het is een unieke en vooral een eenmalige aanbieding.

Daar komt bij dat we deze maand meerdere aandelen hebben waarbij de kans op een snelle, forse koerswinst groot is. Hoewel je als belegger naar de langere termijn moet kijken, is het uiteraard wél zo lekker als een aandeel snel na aankoop fors in koers stijgt!

Spotgoedkoop. 20% jaarlijkse winstgroei.
De aandelen uit het “Super Rendement Rapport + Extra Tip” noteren gemiddeld 12 keer de voor dit jaar verwachte winst en nog geen 10 keer de voor volgend jaar verwachte winst. Spotgoedkoop!

En wat deze aandelen nog goedkoper maakt, is dat ze van bedrijven zijn die gemiddeld 30% jaarlijkse winstgroei realiseren!

Waarom 100% in half jaar realistischer is dan u denkt
Voor onze extra tip vertelden wij u dat we 100% koersstijging in slechts een half jaar verwachten. Ik weet dat dit zéér optimistisch klinkt, maar het is bij hetzelfde aandeel al eerder gebeurt.

Ook toen werden beleggers na zeer goede kwartaalcijfers plotseling wakker.

Een aandeel van een ijzersterk presterend bedrijf kan spotgoedkoop worden omdat beleggers als kuddedieren achter andere aandelen die op dat moment “hot” zijn (zoals social media) aanlopen.

Zodra beleggers vervolgens plotseling wél interesse in zo’n aandeel krijgen door bijvoorbeeld sterke kwartaalcijfers, verhoogde winstverwachtingen of een positief analistenrapport, kan de koers in korte tijd enorm oplopen.

Inschrijving tijdelijk heropend
Door de vele verzoeken van lezers hebben we besloten de mogelijkheid om een los nummer van het “Super Rendement Rapport” te bestellen tijdelijk te heropenen.

Wees er echter snel bij!
Want na dit weekend zal het écht niet meer mogelijk zijn om een los nummer te bestellen. Maak direct gebruik van deze uitzonderlijke aanbieding!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport” + EXTRA TIP.