Op veler verzoek

Na de artikelen van vorige week vrijdag en afgelopen woensdag, waarin ik vertelde dat grote landen als China en India (maar ook de VS, het VK en Rusland) fors in kerncentrales aan het investeren zijn, ontvingen we veel mails van lezers met de vraag of ze het uraniumrapport ook los kunnen bestellen.

 

Aan die vele verzoeken gaan we vandaag tegemoet komen. Maar lees eerst even met me mee. Zodat u goed begrijpt hoe onvoorstelbaar groot deze bull markt gaat worden.

Hieronder een mooi plaatje uit de Wall Street Journal van een maand geleden, waarin we voor wat betreft kerncentrales de laatste stand van zaken zien.

Als je alles bij elkaar optelt, dan zie je dat het aantal kerncentrales wereldwijd de komende jaren zal stijgen van 440 naar 506. Dat betekent een maar liefst 15% hogere vraag naar uranium.

Dat is voor een grondstof werkelijk gigantisch.
(de vraag naar olie hoeft bijvoorbeeld maar met 3%-4% te stijgen om de olieprijs direct richting $100 per vat te doen stijgen)

Als je dan weet dat het nu al vast staat dat er wereldwijd nóg 173 centrales gaan worden gebouwd (goedgekeurd en in planningsfase), dan weet je helemáál hoe de vlag ervoor hangt.

Stijgend tekort. Uraniumprijs door het dak.
Maar wat deze situatie pas écht bijzonder maakt, is dat de uraniumprijs nu al vijf jaar lang zó bedroevend laag is, dat er al jarenlang geen investeringen in nieuwe uraniummijnen zijn gedaan.

Waardoor er de komende tien jaar véél te weinig uranium zal zijn om aan de fors stijgende vraag te voldoen.

Met als gevolg dat de uraniumprijs door het dak zal gaan. En dat de aandelen uit ons uraniumrapport nog véél harder door het dak zullen gaan.

Koersstijgingen tot 3200%. Waarschijnlijk zelfs véél meer.
Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) gingen koersen van uraniumaandelen tot zelfs 3200% omhoog. Omdat de huidige situatie véél nijpender is dan toen, zal de uraniumprijs tijdens deze bull markt tot ver boven de in 2007 bereikte $135 stijgen.

Met als gevolg dat de aandelen in ons uraniumrapport zelfs véél harder in koers kunnen stijgen!

Alleen dit weekend
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

De vorige bull markt leverde koersstijgingen tot zelfs 3200% op. De komende bull markt zal tot fors hogere koersstijgingen leiden!

Dit soort kansen komt zéér zelden voorbij
Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Alleen dit weekend geven we u de kans om het los te bestellen. Als de trend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bull-markt te profiteren.

Dit is de kans van je leven!
Een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.
Reageer echter snel! Bestel hier het unieke uraniumrapport