Pak vandaag deze laatste kans!

Omdat veel mensen tijdens het paasweekend nu eenmaal op pad zijn, hebben we besloten om het nog één dag langer mogelijk te maken een los nummer van het uraniumrapport te bestellen.

Als u onze nieuwsbrief van afgelopen vrijdag nog niet hebt gelezen, klik dan hier om dit artikel kritisch en aandachtig te lezen. In het artikel van vrijdag liet ik u zien hoe enorm hard de vraag naar uranium de komende jaren zal stijgen.

Enorme tekorten
Ik vertelde u ook dat er een enorm tekort aan uranium zal ontstaan. Want door de lage uraniumprijs van de afgelopen vijf jaar, was het voor bedrijven totaal oninteressant om in de ontwikkeling van nieuwe uraniummijnen te investeren.

En dat is het nu nog steeds.

Huidige uraniumprijs blokkeert ontwikkeling nieuwe mijnen
Op onderstaande grafiek zien we op de rode lijnen de huidige prijs (Spot) en de gemiddelde prijs in alle uitstaande lange termijn contracten (LT). Het gemiddelde voor die twee staat hier rond $40.

En de kolommen geven voor iedere bestaande en potentieel nieuwe uraniummijn aan welke uraniumprijs nodig is om er economisch verantwoord in te investeren.

De huidige, veel te lage uraniumprijs blokkeert de ontwikkeling van nieuwe mijnen.

Klein probleempje
Gemiddeld moet de uraniumprijs éérst met 100% stijgen. En pas dán wordt het voor een deel van de uraniumproducenten economisch interessant om nieuwe mijnen te gaan ontwikkelen.

Klein probleempje hierbij: Het ontwikkelen van een (uranium)mijn is een kostbaar, maar vooral enorm groot project. Het duurt het gemiddeld 7-10 jaar voordat een nieuwe mijn uranium produceert.

Wat betekent dit?
Dit betekent dat vraag naar uranium de komende jaren fors stijgt. Maar dat er de komende 7-10 jaar niet of nauwelijks uranium uit nieuwe mijnen wordt geproduceerd.

Dat de vraag naar uranium fors stijgt. Maar dat het aanbod niet mee kan stijgen.

Met als gevolg dat de uraniumprijs zéér waarschijnlijk tot fors hoger stijgt dan de in 2007 bereikte $135. (toen was de invloed van China en India nog zeer klein)

Koersstijgingen tot 3200%. Waarschijnlijk zelfs véél meer.
Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) gingen koersen van uraniumaandelen tot zelfs 3200% omhoog. Omdat de huidige situatie véél nijpender is dan toen, zal de uraniumprijs tijdens deze bull markt tot ver boven de in 2007 bereikte $135 stijgen.

Met als gevolg dat de aandelen in ons uraniumrapport zelfs véél harder in koers kunnen stijgen!

Alleen vandaag nog
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

De vorige bull markt leverde koersstijgingen tot zelfs 3200% op. De komende bull markt zal tot fors hogere koersstijgingen leiden!

Dit soort kansen komt zéér zelden voorbij
Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Alleen vandaag nog geven we u de kans om het los te bestellen. Als de trend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bull markt te profiteren.

Dit is de kans van je leven!
Een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.
Reageer echter snel! Bestel hier het unieke uraniumrapport