Primitief kuddegedrag

Mensen zijn vaak slim. Groepen mensen zijn vaak dom. Je ziet ook vaak dat intelligente mensen zich plotseling dom gaan gedragen zodra ze zich in een groep begeven. Dat ze plotseling kuddegedrag gaan vertonen.

De beurs is in principe niets anders dan een groep mensen die aandelen van en aan elkaar kopen en verkopen. Groepen mensen zijn vaak dom. Gaan primitief kuddegedrag vertonen.

Aandeel massaal in de verkoop
Twee weken geleden vertelde ik u in dit artikel over een in ons vorige “Super Rendement Rapport” geselecteerd aandeel, waarvan de koers op één dag zo maar even 12% onderuit ging.

Tegenvallende kwartaalcijfers.

Dat terwijl ik nét daarvoor in onze nieuwsbrief had geschreven dat wij binnen een jaar 100% koersstijging verwachten. Sta je toch effe raar te kijken…

Koers alweer hersteld
Punt was echter dat die tegenvallende kwartaalcijfers feitelijk gewoon goede kwartaalcijfers waren. Hogere winst, hoger dividend. In het artikel vertelde ik u dan ook dat ik om die reden ging bijkopen.

Inmiddels staat de koers alweer hoger dan een maand geleden. Terwijl het bedrijf ook een kwartaaldividend van maar liefst 2,3% uitkeerde. Alle abonnees weer op winst.

Van kuddegedrag kan je profiteren!
98% van de beleggers doen geen huiswerk. Kijken niet verder dan hun neus lang is.

Ze vernemen in de media dat kwartaalcijfers tegenvallen. En leggen vervolgens massaal verkooporders in. Zonder éven twee minuten de tijd te nemen om naar de daadwerkelijke cijfers te kijken.

Dom kuddegedrag.

Andersom gebeurt hetzelfde
Tegelijk zien wij behoorlijk vaak dat beleggers spotgoedkope aandelen van prachtige bedrijven volledig over het hoofd zien.

Onze nieuwe gratis tip is inmiddels door beleggers ontdekt. Waardoor de koers sinds selectie met 30% is gestegen. Toen wij het aandeel drie maanden geleden selecteerden, zaten ze op de beurs echter nog te slapen.

Voor onze TopAandelen service zijn we daar uiteraard blij mee. Want omdat wij wél ons huiswerk doen, profiteer je als TopAandelen-abonnee van het feit dat ze op de beurs af en toe de meest fantastische aandelen volledig over hoofd zien.

Opnieuw een spotgoedkope topper ontdekt!
Voor ons gisteren verschenen “Super Rendement Rapport” ontdekten we trouwens opnieuw een spotgoedkoop aandeel van een fantastisch bedrijf, dat door beleggers volledig over het hoofd wordt gezien.

In dit artikel meer daarover!