We gaan iets uitzonderlijks doen

Eén van de aandelen uit ons donderdag verschenen “Super Rendement Rapport” is nu al fors in koers gestegen. Fantastisch!

Klein nadeeltje is echter dat alleen onze TopAandelen abonnees daarvan hebben geprofiteerd. Mensen die een los nummer bestelden, hadden zelfs niet de kans om van die enorm snelle stijging te profiteren.

Enerzijds vervelend, maar anderzijds heeft het aandeel vanaf de huidige koers nog steeds enorm veel stijgingspotentieel. Daarbij is de kans groot dat analisten de winstverwachting zullen verhogen, waardoor het totale koerspotentieel alleen maar hoger wordt.

En omdat het bedrijf nu enorm positief in het nieuws is, is de kans dat de koers de komende weken fors doorstijgt zeer groot. Ondanks de nu al forse koersstijging is dit aandeel alleen maar interessanter geworden.

Maar het wordt nóg interessanter!

Toevallige gebeurtenis
Zaterdagochtend zag ik dat de koers van een ander, eerder dit jaar geselecteerd aandeel nu eindelijk haar stijging heeft ingezet. Het bedrijf kwam met zeer goede kwartaalcijfers én de winstverwachting is fors verhoogd.

Nóg een aandeel dat positief in het nieuws is!

Wij besloten direct om onze TopAandelen jaarabonnees een extra signaal te sturen als onderdeel van de VIP-service die daarbij hoort. Want dit aandeel kan de komende maanden enorm in koers stijgen.

En door de verhoogde winstverwachting, konden we het lange termijn koerspotentieel verhogen van 250% naar maar liefst 300%.

We gaan een uitzondering maken
Ondanks dat wij alleen maar positiever zijn geworden over het aandeel dat zo snel in koers steeg, willen we óók graag dat u een aandeel kunt aankopen voor ongeveer dezelfde koers als waarop wij het hebben geselecteerd.

Daarom gaan we deze maand iets uitzonderlijks doen.

Vier voor de prijs van drie
Als u nu een los nummer van het “Super Rendement Rapport” bestelt, ontvangt u uiteraard ons nieuwe rapport, met daarin drie fantastische, spotgoedkope aandelen.

Maar daarnaast ontvangt u óók het extra signaal dat we gisteren naar onze jaarabonnees stuurden. Een aandeel waarvoor werkelijk ALLE seinen op groen staan. Dat de potentie heeft om binnen een half jaar in koers te verdubbelen.

Dat ontvangt u er bij bestelling van een los nummer zomaar gratis bij! Hebt u vier aandelen voor de prijs van drie. Waarbij de extra tip misschien wel de grootste knaller is.

Dit hebben we nog nooit eerder gedaan
En het is eenmalig. Maak daarom gebruik van deze uitzonderlijke aanbieding!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport” + EXTRA TIP.


Ontvangt het nieuwe SRR iedere maand als allereerste!
Uiteraard ontvangt u onze extra tip ook als u nu abonnee wordt.

Naast alle andere voordelen die aan een abonnement kleven, ontvangt u dan iedere maand een splinternieuw “Super Rendement Rapport” als allereerste in uw mailbox.

Zoals u in deze nieuwsbrief hebt kunnen lezen, kan dat een enorm voordeel opleveren! Meldt u daarom hier aan voor een abonnement.