Profiteer maximaal van bittere noodzaak!

Gisteren stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees.

Deze maand selecteerden we voor u een aandeel van een recessiebestendig bedrijf dat wij al jarenlang kennen en op de voet volgen.

Een supergoed presterend bedrijf dat nu én de komende jaren enorm profiteert van broodnodige investeringen in verwaarloosde, sterk verouderde onderdelen van de Amerikaanse infrastructuur.

Dit bedrijf is marktleider als het gaat om ontwerp, project management, installatie, onderhoud en vervanging van elektriciteitsnetwerken en olie- en pijpleidingen.

Decennia lange verwaarlozing
Naast het feit dat de Amerikaanse olie- en gasindustrie enorm hard groeit, geldt dat het enorm grote bestaande netwerk van olie- en gaspijpleidingen sterk verouderd is en nodig aan vervanging toe is.

Tegelijk is het Amerikaanse elektriciteitsnetwerk door gebrek aan onderhoud en investeringen in dramatisch slechte staat en totaal niet opgewassen tegen extreme weersomstandigheden als orkanen en zware sneeuwval.

Dit bedrijf profiteert maximaal van het feit dat twee cruciale onderdelen van de Amerikaanse (en Canadese) infrastructuur decennia lang verwaarloosd zijn en nu enorme investeringen nodig hebben.

Je profiteert als belegger maximaal van de bittere noodzaak om fors te investeren in sterk verouderde, verwaarloosde infrastructuur.

Niet sexy genoeg
Hoewel de winstverwachting na de vorige kwartaalcijfers fors opwaarts werd bijgesteld, vonden beleggers dit aandeel de afgelopen tijd blijkbaar niet sexy genoeg.

Want we kunnen het nu aankopen voor slechts 12 keer de jaarwinst.

Koers moet binnen een jaar met 100% omhoog
Dat terwijl dit superstabiele, enorm goed presterende bedrijf 10% omzetgroei en maar liefst 39% winstgroei realiseert.

Dit is een groeiparel die minimaal 20 tot 25 keer de winst hoort te noteren!

De koers van dit aandeel moet binnen een jaar met minimaal 100% stijgen voordat we het als een enigszins normaal gewaardeerd aandeel kunnen beschouwen.

Enorme orderportefeuille
Naast bovenstaand is het belangrijk om te weten dat de orderportefeuille van dit bedrijf nooit eerder zo groot is geweest.

Dat betekent dat een deel van de omzet voor de komende jaren nu al gegarandeerd is. Geeft ons als beleggers extra veiligheid.

Deze week nog haalde dit bedrijf een enorm project binnen voor de vervanging van bijna 400 kilometer aan verouderde oliepijpleidingen. Kassa!

Profiteer maximaal van bittere noodzaak!
Enorme groei voor slechts 12 keer de jaarwinst. Een absolute spotprijs!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter   
WhatsApp   
Google+   
LinkedIn   
Email   
Addthis