Profiteer van enorme prijsverschillen

In de VS hebben ze door de schaliegasrevolutie nu een ongelofelijke hoeveelheid aardgas. Meer dan genoeg om zelf te gebruiken én om het volop te exporteren.

Ik heb even wat cijfers opgezocht. De Amerikaanse aardgasprijs is $2,50 per MMBTU (=30 kubieke meter). De Europese aardgasprijs is met $8,27 meer dan drie keer zo hoog!

Als gevolg daarvan is de export van Amerikaans aardgas nu op gang gekomen. En die export zal de komende jaren ongelofelijk hard verder stijgen.

Profiteer van gigantische export
Gisteren stuurden we onze TopAandelen-abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport”. En deze maand ontdekten we een aandeel dat enorm profiteert van de sterk toenemende Amerikaanse export van aardgas.

Vooral vanuit China en India stijgt de vraag naar Amerikaans aardgas enorm hard. En geef ze eens ongelijk!

Grote fondsbeleggers zitten te slapen. Nu nog…
Een bedrijf dat fors aan het uitbreiden is, wiens winst dit jaar met maar liefst 280% stijgt en volgend jaar met nog eens 30%. En dat aandeel kunnen we nu aankopen voor slechts 7 keer de voor dit jaar verwachte winst.

Ongelofelijk!

Het is duidelijk dat dit aandeel nog niet op de radarschermen van de grote fondsen is verschenen. Maar daar gaat de komende maanden absoluut verandering in komen!

Binnen een jaar 150% koersstijging
Het zal dan ook niet al te lang meer mogelijk zijn om dit aandeel voor deze absolute spotprijs aan te kopen. Want zodra ze op de beurs wakker worden, kan de koers in een enorm tempo stijgen. Wij verwachten binnen een jaar 150% koersstijging!

Een zó grove onderwaardering van zo een fantastische groeiparel kom je maar zéér zelden tegen. Ik ga dit aandeel absoluut direct aankopen!

Ik ga voor 150 procent winst binnen een jaar. U ook?
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”