Superdividend. Enorm koerspotentieel.

Afgelopen vrijdag vertelde ik u al over een ongelofelijk goedkoop aandeel, dat het potentieel heeft om in een jaar tijd met ruim 400% in koers te stijgen. Zoiets kom je uiteraard bijna nooit tegen. 

Maar we ontdekten voor u nóg een ongelofelijke topper!

Een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat brandstof produceert uit biomassa. Het levert die brandstof aan elektriciteitscentrales, die daardoor hun CO2-uitstoot met 80% verlagen.

Grootste in markt die 17% per jaar groeit
Dit bedrijf is de grootste speler in een markt die met 17% per jaar groeit. En waar te weinig aanbod is om aan die fors stijgende vraag te kunnen voldoen.

Ik geef u even de belangrijkste kenmerken

    • Noteert 14 keer de voor dit jaar verwachte winst
    • Voor dit jaar wordt bijna 55% winstgroei verwacht
    • Dividendrendement is ruim 9%
    • Dividend zal volgend jaar zelfs nog hoger zijn

Hoog Dividend. Ondergewaardeerd. Forse groei.
Dit is tegelijk een hoogdividend-aandeel, een ondergewaardeerd value-aandeel én een groei-aandeel!
Daarbij is het óók een milieuvriendelijk aandeel!

Alle goede eigenschappen die je in een aandeel zoekt, zitten in dit ene aandeel inbegrepen. Zoiets kom je maar zéér zelden tegen!

Koerstrend stijgend
Daarnaast is de koerstrend stijgend. Het lijkt er dus sterk op dat steeds meer fondsbeheerders dit superaandeel ontdekken.

Als de koers binnen een jaar met 100% stijgt, dan levert dit aandeel nog steeds bijna 5% dividend op. En is het nog steeds zéér aantrekkelijk voor dividendbeleggers!

Puur geluk dat we nu zoiets vinden!
Aandelen van bedrijven die broeikasgassen helpen verlagen én daarmee veel winst maken zijn de ideale belegging voor de komende jaren.

Dat we zó een prachtaandeel voor een absolute spotprijs kunnen aankopen, is pas écht puur geluk.

Dat we daar óók nog eens ruim 9 procent (en stijgend) dividend op meepakken, is nóg meer geluk! Klik hier om het nieuwe “Super Rendement Rapport” direct te bestellen!