Trump jaagt goudprijs omhoog. Profiteer daarvan!

Ik zeg niet graag I told you so. Maar ik zeg het nu toch even.

Want vorige week vertelde ik u in dit artikel waarom ik een overwinning voor Trump verwachtte. Als belegger moet je niet wensdenken, maar zo objectief mogelijk beoordelen wat je verwacht. Zodat je de juiste actie kunt nemen.

Als uw beleggingsportefeuille er ongeveer uitziet zoals ik in dit artikel beschreef, dan kijkt u vandaag glimlachend naar de reacties op de beurzen.

Want de beurzen zetten vannacht direct een daling in. En goud een forse stijging.

Gisteren stuurde ik onze TopAandelen- en GoedNieuwsBeleggen abonnees nog een signaal voor ons “Bescherm tijdig je portefeuille!” rapport. Ik hoop dat veel abonnees de moeite hebben genomen om ons signaal op te volgen.

 

Beurzen gaan onrustige tijden tegemoet

Beurzen zullen nog een tijd lang onrustig blijven. Want een outsider als Trump is voor de financiële markten (en voor de Wall Street bankiers) uiteraard véél minder voorspelbaar dan een normale politicus als Clinton.

 

Dit is dan ook een ideaal moment om in te spelen op koersdalingen van aandelen waarvan je weet dat ze sowieso fors in koers moeten dalen.

Aandelen die sowieso fors in koers zullen dalen
Zoals de peperdure, gehypte tech-aandelen uit ons rapport “De Nieuwe Internet Hype”.

Voor dat rapport selecteerden we internet-, social media- en andere tech-aandelen van bedrijven die nooit een stuiver winst hebben gemaakt. Of die 100 tot zelfs 500 keer de winst noteren.

Profiteer van 90% tot 100% koersdalingen!
Dat soort aandelen kan nu in snel tempo met 90% tot 100% in koers dalen.
Profiteer daarvan! Bestel dit unieke rapport hier.

 

 

 

Deze Trump-belofte zal de goudprijs omhoog jagen

Trump’s overwinningsspeech was voor een neutrale kijker als ik voorspelbaar, maar ook amusant. En voor Clinton aanhangers misschien tenenkrommend.

 

Maar in zijn speech maakte hij een belangrijke belofte. Een belofte die concreet is. En die politiek niet gevoelig ligt. Maar een belofte die wél enorme financiële impact gaat hebben.

Trump’s concrete belofte
Ik geef u hieronder even Trump’s letterlijke woorden.

“We are going to fix our inner cities and rebuild our highways, bridges, tunnels, airports, schools, hospitals. We’re gonna rebuild our infrastructure which will become, by the way, second to none and we will put millions of our people to work as we rebuild it.

Trump gaat de al 30 jaar lang totaal verwaarloosde Amerikaanse infrastructuur volledig vernieuwen. Daarvoor zijn duizenden miljarden dollars nodig.

Trump gaat duizenden miljarden geprinte dollars uitgeven
En omdat de Amerikaanse staatsschuld al tegen de $20.000 miljard aan loopt, zullen die dollars geprint worden. En al die geprinte dollars worden direct in de economie geïnjecteerd!

Dit (en veel van zijn andere plannen) zal inflatie fors doen stijgen. En omdat je mag verwachten dat financiële markten dit vooraf zullen incalculeren, zal de goudprijs reeds de komende maanden fors verder stijgen.

De koersen van goud- en zilveraandelen zullen door het dak gaan!

We gaan opnieuw extra goud- en zilvertips uitsturen!
Eerder deze week stuurden we al een extra zilvertip naar onze TopAandelen-jaarabonees. Vandaag sturen we er nóg een extra zilvertip uit.

En de kans is zéér groot dat we de komende dagen nog meer extra goud- en zilvertips zullen uitsturen.

Dit is een megakans. Profiteer daarvan!
Dit is een absolute megakans om te profiteren van enorme koersstijgingen op zéér korte tijd. Pak al onze extra goud- en zilvertips mee!
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden