Twee extra supertips met lager risico en hoger koerspotentieel.

Schrijf ik vrijdag een mooi artikel waarin ik u vertel dat zilver uitbreekt, krijgt zilver (en goud) dezelfde dag een enorme tik op de neus.

Als je de tweet hieronder bekijkt, dan weet je direct dat die hele daling pure manipulatie op de futures markt is.

Iemand heeft voor ongelofelijk hoge bedragen short posities ingenomen met als doel de prijs te drukken op het moment dat zilver definitief dreigt uit te breken.

Punt is echter dat al die ingenomen short posities ook weer een keer gesloten moeten worden. Dus moeten worden teruggekocht.

Dat kan wel eens een dure grap worden voor degene die al die short posities heeft ingenomen.

(Manipulatie is van alle tijden en zie je in alle soorten beleggingen, dus ook in goud en zilver. Ook eind jaren ’60 en eind jaren ’90 werden goud en zilver zwaar gemanipuleerd. Waarna in de jaren ’70 en de jaren ’00 enorme prijsstijgingen volgden. Manipulatie is dan ook altijd een tijdelijk fenomeen.)

Inflatie is fors aan het stijgen
Hieronder zien we dat inflatie in de eurozone inmiddels is gestegen naar 1,9%. En we zien vooral dat de inflatietrend stijgend is. De komende maanden zal inflatie tot fors boven 2% stijgen.

In de VS is inflatie zelfs al gestegen naar 2,8%. Ook hier zien we dat de trend stijgend is. Dat inflatie nu ieder moment boven 3% kan stijgen.

Zowel in de VS en in Europa zijn we hard op weg naar het hoogste inflatieniveau van de afgelopen vijf jaar.

Doe daar een zéér snel oplopende Amerikaanse staatsschuld én een handelsoorlogje bij en je kunt binnen de kortste keren tegen stagflatie aan zitten kijken.

Betere omstandigheden kan je voor goud en zilver niet bedenken.

Lager risico. Hoger koerspotentieel.
Afgelopen vrijdag vertelde ik u dat we onze TopAandelen-abonnees die dag een extra goudtip en een extra zilvertip toestuurden.

Van twee bedrijven die dit jaar 9% tot zelfs 64% hogere productie zullen hebben.

Het enige gevolg van de daling van vrijdag is dat onze abonnees deze tips konden aankopen voor een lagere koers, die dichter bij het door ons aangegeven stop-loss niveau ligt.

Waardoor het neerwaarts risico lager, en het koerspotentieel alleen maar hoger is geworden.

Twee gratis supertips met lager risico, hoger koerspotentieel
Als nieuwe TopAandelen-abonnee profiteert u van twee gratis extra supertips, die nu zelfs een lager risico en nóg hoger koerspotentieel hebben.
Klik hier om ook TopAandelen-abonnee te worden!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis