Zilver breekt uit. Ondanks stijgende dollar!

Ik heb al een tijdje niet meer over goud en zilver geschreven.

De reden daarvoor was dat we een stijgende dollar zagen aankomen door een gebrek aan liquiditeit in de markt voor dollars buiten de VS, ofwel de eurodollar-markt.

Abonnees van ons rapport “De Dollar is aan het Stijgen” ontvingen de afgelopen maanden al diverse signalen, waarmee we al op mooie winsten staan. We verwachten snel meer signalen uit te sturen. Waarschijnlijk komende maandag al.

Nu MOET ik echter weer over goud en zilver schrijven. Want nu stijgt de kans dat we een stijgende dollar gaan zien, in combinatie met een stijgende goud- en zilverprijs.

Allereerst is inflatie in de VS nu maar liefst 2,8%. Met daarbij een zéér grote kans dat inflatie de komende maanden nog veel hoger stijgt.

Zelfmoordmissie
Verder is het belangrijk dat we ons realiseren dat de dollarstijging tijdelijk is. Zal misschien een jaar duren. Want fundamenteel is de dollar bijna net zo zwak als de euro.

Als je onderstaande tweet bekijkt, dan weet je direct waarom.

Jeffrey Gundlach luidt de alarmbel over de snel stijgende staatsschuld. De VS geeft geld uit als een dronken zeeman. Gundlach spreekt zelfs van een zelfmoordmissie. Als je ziet hoe hard de Amerikaanse staatsschuld stijgt, dan weet je dat hij gelijk heeft.

Zilver breekt uit
Gisteren gebeurde iets wat ik nooit eerder heb gezien. Ondanks de stijgende dollar, brak de zilverprijs uit haar licht dalende trend omhoog.

Een uitbrekende zilverprijs op een dag dat de dollar fors stijgt. Dat is een duidelijk teken aan de wand.

Tegelijk zagen we dat de koersgrafieken van één goudaandeel en één zilveraandeel ons een dijk van een koopsignaal gaven.

9% tot zelfs 64% hogere jaarproductie
We sturen onze TopAandelen-abonnees vanmiddag een extra zilvertip. Van een zilverproducent die dit jaar maar liefst 20% méér zilver verwacht te produceren.

Daarnaast een extra goudtip. Van een goudproducent wiens goudproductie dit jaar met 9% stijgt en wiens zilverproductie met maar liefst 64% stijgt.

Niet honderden, maar duizenden procenten koerspotentieel
Want zodra goud en zilver écht in prijs gaan stijgen, zal het héél hard gaan.

Als TopAandelen-abonnee profiteert u volop mee. Sturen we u een mail, iedere keer als de koersgrafiek van een goud- of zilveraandeel ons een mooi koopsignaal geeft.

Klik hier om ook TopAandelen-abonnee te worden!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis