Unieke kans door eenmalige gebeurtenis

Gisteren stuurden we onze TopAandelen-abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport“, met daarin deze maand een absolute buitenkans. We ontdekten voor u een aandeel dat dit jaar behoorlijk in koers is gedaald en daardoor spotgoedkoop is geworden.

De reden? Tegenvallende eerste kwartaalcijfers.

Wat beleggers even misten…
Beleggers realiseerden zich echter niet dat het om een eenmalig probleem ging. Het bedrijf werd slachtoffer van elektriciteitsuitval, waardoor het maar liefst twee weken niet kon produceren. Die problemen zijn uiteraard opgelost. Alleen hebben ze dat op de beurs nog niet opgemerkt.

Dat levert ons een enorme kans op. Ook al omdat dit bedrijf haar productiecapiciteit sterk aan het uitbreiden is.

Dividend nu 8%. En zal zelfs nog fors stijgen.
Overigens maakte het bedrijf in het eerste kwartaal gewoon winst. Sterker nog, het keerde een kwartaaldividend uit dat omgerekend op jaarbasis maar liefst 8% van de huidige koers bedraagt.

Bij een normaal kwartaal zal de winst fors hoger zijn en kan het dividend zelfs oplopen tot 12% van de huidige koers. En zodra de maximale productiecapaciteit wordt bereikt, kan het dividend zelfs nóg een stuk hoger worden!

Als value-beleggers en dividendjagers straks wakker worden…
Uiteraard zullen value-beleggers en dividendjagers dan wakker worden en aan het kopen slaan. Waardoor de koers reeds in korte tijd fors kan stijgen. Voor volgend jaar wordt alvast 33% winstgroei verwacht!

Als je het aandeel nu koopt, pak je komende maand gelijk het eerste kwartaaldividend mee. Ik ga vandaag direct mijn kooporder inleggen!

Een unieke kans door een eenmalige gebeurtenis.
Pak die kans! Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”