Onze gouden regel van 2014

Met onze TopAandelen service hanteren we dit jaar één simpele regel. Zodra we een aandeel tegenkomen van een financieel sterke, zeer goed presterende goud- of zilverproducent, dan selecteren we het direct.

Die regel heeft ons dit jaar al mooie winsten opgeleverd. Maar dat staat tot geen verhouding tot de winsten die wij verwachten. Niet één soort aandelen gaat de komende jaren zó hard in koers stijgen als goud- en zilveraandelen.

Goud- en zilveraandelen gaan de komende jaren miljonairs maken.

Deze maand hadden we weer prijs
Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we een aandeel van een goudproducent die ondanks de gedaalde goudprijs winst is blijven maken én wiens productie de komende jaren fors zal stijgen.

En we weten: Stijgende goudprijs + stijgende productie = winstexplosie

Daar komt echter nog bij dat dit bedrijf er financieel ongelofelijk sterk voor staat én dat de directie heeft bewezen zéér goed te zijn in het opsporen en tot ontwikkeling brengen van nieuwe, veelbelovende goudmijnen.

Hoe hoog kan de koers reiken?
Een koerspotentieel berekenen is voor zo’n aandeel enorm moeilijk. Hoe hoog stijgt de goudprijs? Hoe hard stijgt de goudproductie? Hoe hoog zullen koersen stijgen door de onvermijdelijke hype?

Het enige wat ik weet is dat het koerspotentieel ongekend hoog is. Te hoog om er een geloofwaardig cijfer op te plakken.

Kopen en rustig vast houden
Dat lijkt ons het beste idee. Zien we vanzelf hoe hoog de koers van dit prachtaandeel zal reiken. Profiteer met ons mee! Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”