Er zal totale gekte uitbreken. Profiteer daarvan!

Dinsdag vertelde ik u in dit artikel dat het voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” geselecteerde goudaandeel gaat profiteren van een stijgende goudprijs, stijgende jaarproductie én van een onvermijdelijke hype.

Dat laatste moet ik even verduidelijken.

Toen de goudprijs in september 2011 naar $1900 steeg was er sprake van een mini-hype. Maar dan wel in papieren goudbeleggingen. Veel grote jongens deden een carry trade.Dollarslenen. Goud-futures of goud-etf’s kopen.

Logisch dat de goudprijs een keer omlaag moest.

Goudprijs daalde. Vraag naar fysiek goud steeg.
Terwijl de goudprijs vorig jaar echter daalde, stéég juist de vraag naar fysiek goud. Massaal zelfs. Ik heb u vaak genoeg bewijzen laten zien van hoe enorm veel fysiek goud richting Aziatische landen gaat, waar het voor lange tijd in kluizen van gewone burgers én van centrale banken verdwijnt.

De situatie van nu
De wereldwijde hoeveelheid vrij beschikbaar fysiek goud daalt zienderogen. Goud verdwijnt massaal in Aziatische en Zwitserse kluizen. Tegelijk zullen centrale banken net zo lang doorgaan met inflatie creëren totdat ze hun doel hebben bereikt. Ze hebben geen keuze.

Als inflatie bewust wordt gecreëerd door geld te printen, loopt het daarna altijd uit de hand. Met 100% zekerheid. Je kunt er de klok op gelijk zetten.

Niet meer leverbaar
Zodra inflatie stijgt, zal de vraag naar fysiek goud ook bij ons in het westen fors stijgen. Maar zal er niet genoeg zijn om aan alle vraag te voldoen. Bij een goudaanbieder als Silver Mountain zullen wachttijden hoog oplopen omdat ook zij er moeilijk aan zullen kunnen komen.

Terwijl dat gebeurt, zal de goudprijs fors stijgen. De media zal massaal aandacht besteden aan de stijgende inflatie én aan de stijgende goudprijs. Waardoor de vraag naar goud nóg meer zal toenemen.

We zullen een situatie krijgen waarbij letterlijk iédereen goud en/of zilver wil bezitten. Je zult er er alleen niet of nauwelijks meer aan kunnen komen.

Aandelen zullen het enige alternatief zijn
In die situatie zullen goud- en zilveraandelen door het grote publiek als ideaal alternatief worden gezien. Daarin aangemoedigd door de media. Koersen van goud- en zilveraandelen zullen tot ongekende hoogten stijgen.

Daarom vertelde ik u dinsdag dat het eigenlijk zinloos is om een koerspotentieel te berekenen voor het door ons geselecteerde goudaandeel. Want als er onder het grote publiek gekte uitbreekt, is alles mogelijk.

Nú kopen. Rustig vast houden.
En dus kan je het beste nú kopen en rustig vast houden. Zie je vanzelf hoe hoog de koers van ons prachtaandeel gaat reiken als straks die gekte uitbreekt.

En als we dan straks zien dat de gekte totaal is, gaan wij onze enorme winst verzilveren…

Profiteer maximaal door juist nú te kopen!
Bestel snel het nieuwe “Super Rendement Rapport”

Ook de komende maanden
Ook de komende maanden blijven we op zoek naar aandelen van financieel ijzersterke, zéér goed presterende goud- en zilver producenten!

Wilt u iedere maand als allereerste het nieuwe “Super Rendement Rapport” in uw mailbox ontvangen? Meldt u dan aan voor een TopAandelen-abonnement.