Waarom deze situatie zo uniek is…

…en waarom je er (naar mijn bescheiden mening) absoluut van moet profiteren!

 
Afgelopen vrijdag vertelde ik u dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” een goudaandeel hebben ontdekt, dat ik zelf ook direct heb aangekocht. Ik vertelde u ook dat ik niet van plan ben om het te verkopen voordat ik minimaal 2000% winst heb.

Minimaal 2000% koerspotentieel. Is dat niet een beetje overdreven?

Hieronder vertel ik u waarom dat absoluut niet overdreven is. Waarom deze situatie zo uniek is, en waarom het belangrijk is om nú van deze unieke situatie te profiteren.

$150 stijging goudprijs zorgt voor 100% stijging nettowinst.
Ondanks de veel te lage goudprijs, wist de door ons ontdekte goudproducent in 2013 een nettowinst te behalen van $150 per ounce geproduceerd goud.

De goudprijs hoeft dit jaar dus met slechts $150 te stijgen tot ongeveer $1400, en de winst van onze goudproducent stijgt naar $300 per ounce. Stijgt dus met 100%!

Stelt u zich eens voor wat gebeurt als de goudprijs dit jaar stijgt naar de in 2011 neergezette top van $1900.
Of als de goudprijs de komende jaren stijgt naar de door Jim Rickards berekende $9000.

Dan stijgt de winst van deze goudproducent van $150 naar $7900 per ounce!

De eerste reden voor het enorme koerspotentieel zit in het feit dat de nettowinst per ounce geproduceerd goud op dit moment enorm laag is. En dus véél harder stijgt dan de goudprijs zelf.

Waarom ik een totale hype verwacht
Het volgende wat ik u vertelde, was dat ik een totale goudhype verwacht. Ik vertelde u al eerder dat fysiek goud simpelweg op raakt. Het verdwijnt massaal in (vooral Aziatische) kluizen.

Als de levertijden voor fysiek goud en zilver straks te lang worden, gaan beleggers op zoek naar andere manieren om in goud te beleggen. En gaan ze massaal aandelen kopen…

Tijdens een hype betalen beleggers 100 tot zelfs 200 keer de winst
In ons rapport schrijf ik dat beleggers tijdens een hype zonder blikken of blozen 40 tot 50 keer de winst neertellen voor een aandeel. Dat lijkt overdreven veel. Maar dat is het absoluut niet. Sterker nog, het is juist een conservatieve schatting.

Want aan de internet hype die nu aan de gang is, zien we maar al te goed dat beleggers in staat zijn om 100 tot zelfs een dikke 400 keer de winst neer te tellen. Zonder blikken of blozen!

De tweede reden voor het enorme koerspotentieel is dat ik absoluut een totale hype verwacht, waarbij beleggers zich zonder nadenken massaal op goud- en zilveraandelen storten.

De derde reden voor het enorme koerspotentieel is dat onze goudproducent ieder jaar meer goud zal produceren, en dus meer goud zal kunnen verkopen tegen steeds hogere prijzen.

Dit is wat de komende tijd gaat gebeuren
Eric Sprott verwacht dat de goudprijs reeds dit jaar naar $2000 per ounce zal stijgen. Of hij qua timing gelijk krijgt, of dat het misschien iets langer duurt, doet er eigenlijk niet toe.

Zodra de goudprijs straks definitief boven $1900 uitstijgt, gaan allerlei kenners in de reguliere (financiële) media verkondigen waarom ze altijd al positief waren over goud. En gaat de grote massa beleggers positief worden.

Op dat moment is de nettowinst van de door ons geselecteerde goudproducent echter al gestegen van $150 naar $900 per ounce. En zal de koers uiteraard ook al enorm hard zijn gestegen.

Vanaf dat moment is er (als je niet te lang wacht) nog steeds een mooie winst te behalen. Maar die winst zal vele malen kleiner zijn dan wanneer je er nú bij bent.

De huidige situatie is uniek. Profiteer ervan!
Bestel snel het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”!