Zoiets uitzonderlijks heb ik nooit eerder gezien!

Gisteren stuurden we onze TopAandelen-abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport“, met daarin drie absolute TopAandelen.

Bij één van deze drie aandelen zag ik een combinatie van eigenschappen die zó uitzonderlijk is, dat ik het in al mijn jaren als belegger nooit eerder tegen ben gekomen.

Lees even met me mee, want dit is écht apart!

7,5% dividend. Enorm koerspotentieel.
We ontdekten deze maand onder meer een aandeel van een bedrijf dat investeert in parken met zonnepanelen. Uiteraard in gebieden waar de zon veel schijnt.

De opgewekte energie wordt middels langlopende contracten verkocht aan elektriciteitsbedrijven.

Daardoor ontstaat een vaste, voorspelbare inkomstenstroom. Uit die vaste stroom inkomsten ontvangt u als belegger een dividend dat maar liefst 7,5% van de huidige koers bedraagt.

Hoog dividend. Nog hoger dividend.
Maar dat is nog niet alles! Want dit bedrijf investeert aan de lopende band in nieuwe projecten. Waardoor die vaste, voorspelbare stroom inkomsten ieder jaar fors stijgt.

Voor de komende jaren verwachten analisten maar liefst 30% jaarlijkse winstgroei. Waardoor de komende jaren ook het dividend fors stijgt.

Maar liefst 7,5% dividend. Dit toch al enorme dividend zal de komende jaren alleen maar hoger worden!

Een uitzonderlijke situatie
Maar het meest uitzonderlijke van dit aandeel is dat het ongekend zwaar ondergewaardeerd is.

U kunt het vandaag aankopen voor een prijs die meer dan 50% lager is dan de intrinsieke, dus tastbare waarde van het bedrijf.

Dat betekent dat de koers met meer dan 100% moet stijgen voordat het aandeel gelijk is aan de tastbare waarde van het bedrijf. Nooit eerder gezien!

Extreem goedkoop. Uitzonderlijk laag risico.
Dat betekent dat dit aandeel extreem goedkoop is, een uitzonderlijk laag risico heeft, een zéér hoog dividend uitkeert én maar liefst 350% koerspotentieel heeft.

Deze uitzonderlijke combinatie van eigenschappen heb ik nog nooit eerder bij een aandeel gezien. Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”!