Betere omstandigheden kan je niet verzinnen!

Afgelopen vrijdag zorgde Fed-voorzitter Jay Powell er eigenhandig voor dat goud en zilver weer een stijging hebben ingezet.

Want Powell was plotseling een heel stuk minder stellig over toekomstige renteverhogingen.

Uiteraard was hij positief over de economie, maar hij heeft ongetwijfeld ook gezien dat de Amerikaanse consument een stuk minder positief is. Zie de zorgwekkende indicatoren over de huizen- en automarkt waarover ik u vrijdag vertelde.

De reden dat de Amerikaanse consument steeds negatiever wordt, is trouwens simpel. Door de hogere rente was hij afgelopen jaar maar liefst 12% meer kwijt aan rentelasten. Dat hakt er hard in!

Bedrijfsleven kan geen stijgende rentelasten verdragen
Daarnaast las ik dat Trump geen renteverhogingen meer wil omdat het Amerikaanse bedrijfsleven zwaar in de schulden zit en omdat de helft van al die bedrijfsleningen een kredietrating heeft van slechts één niveautje boven junk-status.

Gaat de Fed door met renteverhogingen, dan zullen al die financieel zwakke bedrijven zwaar in de problemen komen, met als gevolg een kettingreactie die ook de financieel sterkere bedrijven in de problemen kan brengen.

In zijn toespraak van vrijdag was Powell dus een stuk minder stellig over renteverhogingen. De kans is groot dat de Fed de rente in september nog verhoogt en daarna een tijdje gaat afwachten.

Deze situatie is uiteraard ideaal voor goud en zilver.

Vanaf 2020 renteverlagingen
Sterker nog, we zien nu zelfs dat de markt voor 2020 verwacht dat de Fed zal beginnen met de rente te VERLAGEN.

Dat heeft alles te maken met de snel oplopende staatsschuld, waarover ik u vrijdag ook vertelde.

Nóg idealer voor goud en zilver!

Tot nu toe gingen beleggers er vanuit dat de Fed voorlopig nog wel even door zou gaan met het verhogen van de rente. Dat beeld is sinds vrijdag veranderd.

Betere omstandigheden kan je bijna niet verzinnen
Met als gevolg dat inflatie weer als een potentieel gevaar wordt gezien. Dat goud en zilver weer in beeld komen. Juist op het moment dat futures-traders voor een record bedrag aan short posities hebben.

En dit allemaal terwijl inflatie al bijna 3% is.

De omstandigheden zijn sinds vrijdag veranderd. Betere omstandigheden voor goud en zilver kan je bijna niet verzinnen!

Héél veel meer dan 1000% koerspotentieel
Toen de goudprijs in de eerste helft van 2016 steeg van $1050 naar $1350, steeg de koers van het gemiddelde goudaandeel met bijna 200%.

Denk u nu eens in hoeveel de koersen van goud- en zilveraandelen zullen stijgen als de goudprijs stijgt naar $2000. Of naar $3000. Of naar $5000.

Of als de goudprijs zelfs tot (ver) boven $10.000 stijgt.

Zodra de goudprijs écht begint te stijgen, dan stijgen de koersen van goud- en zilveraandelen met héél veel meer dan 1000%.

Alleen de financieel sterkste, meest veelbelovende aandelen
Met onze TopAandelen-strategie staan we in ieder geval op scherp. We bekijken dagelijks de koersgrafieken van ieder goud- en zilveraandeel dat we hebben geselecteerd.

Zodra we de ommekeer waarnemen, slaan we toe. Gaan we extra goud- en zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees sturen.

Morgen al eerste extra goudtip?
Uiteraard sturen we u alleen de financieel sterkste, meest veelbelovende goud- en zilveraandelen.

We zien bij één goudaandeel dat de koersgrafiek ons bijna een koopsignaal geeft. Grote kans dat we morgen al de eerste extra goudtip uitsturen!

Met die extra tips gaat u óngelofelijk veel geld verdienen.
Wij staan op scherp. U ook?
Klik hier om ook TopAandelen-abonnee te worden!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis