De enige huizenbouwer die winst bleef maken

Jarenlang hebben we voor onze TopAandelen service alle aandelen vermeden die ook maar iets met de huizenmarkt te maken hadden.

Dat terwijl je, als je logisch nadenkt, weet dat de volgende bubbel niét in de huizenmarkt plaats gaat vinden. Dat gaat zelfs nog vele jaren duren. De volgende bubbel die gaat barsten zal een totaal andere zijn. Waarschijnlijk staatsobligaties.

Deze konden we onmogelijk laten liggen
Nog steeds zijn we voor wat betreft de huizenmarkt zéér voorzichtig. Maar afgelopen maand ontdekten we voor ons “Super Rendement Rapport” een aandeel dat we onmogelijk konden laten liggen.

Een spotgoedkoop aandeel van een huizenbouwer die zélfs in de crisisjaren 2008/09 winst bleef maken. Waarschijnlijk de enige die dat presteerde!

De reden daarvoor is dat dit bedrijf alléén actief is in regio’s die economisch zéér sterk zijn. Daarnaast omdat het alléén huizen bouwt in de duurdere prijsklasse.

Slimme overnames
Dit bedrijf heeft afgelopen jaar een paar slimme, strategische overnames gedaan. En dát is precies wat ze op de beurs over het hoofd zien!

Want door die overnames zal de winst volgend jaar meer dan verdubbelen. En noteert dit aandeel slechts een dikke 6 keer de voor volgend jaar verwachte winst.

In hetzelfde schuitje als de directie
Wat ons verder enorm bevalt aan dit aandeel is dat de directie van dit unieke bedrijf maar liefst 27% van de aandelen bezit. Waardoor wij als gewone beleggers in hetzelfde schuitje zitten als de mensen die deze tent runnen. Toch goed om te weten!

Ze zitten domweg te slapen
Op de beurs zitten ze te slapen. Maar zodra ze wakker worden, zal de koers van dit superaandeel héél snel stijgen! Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”